Speak, despre nunta cu Ștefania: “O las pe ea să organizeze! Să treacă pandemia și…”

Publicat: 15/04/2020 | 14:03

Speak, pe numele său real Ștefania Sprianu, și-a luat inima în dinți și după trei ani de relație a cerut-o de soție pe iubita sa, Ștefania Codreanu, alias “Libelula”. Bruneta a acceptat pe loc, iar nunta va fi, cu siguranță, una ca-n povești.

VEZI ȘI: SPEAK A FĂCUT O CRIZĂ DE GELOZIE LA ASIA EXPRESS. I-A DAT ULTIMATUM ŞTEFANIEI: „NE DESPĂRŢIM”

Artistul și partenera lui mai au, totuși, de așteptat până vor deveni soț și soție, pentru că România este în stare de urgență, din cauza pandemiei provocată de COVID-19. Speak a mărturisit, totuși, că lasă organizarea evenimentului în grija Ștefaniei.

Nu am stabilit încă data nunții. Adică, nu am vorbit despre asta. Să așteptăm să treacă perioada asta legată de coronavirus și vedem pe urmă ce o să fie. E ca și luată, nu o să stăm opt ani până facem nunta. Să treacă pandemia și să ne apucăm de organizare. De fapt, Ștefania o să se ocupe. O las pe ea să organizeze”, a declarat Speak potrivit Antena 1.

CITEȘTE ȘI: PROBLEME MARI PENTRU SPEAK, DUPĂ ÎNCHEIEREA FILMĂRILOR DE LA ASIA EXPRESS: „A AVUT NEVOIE DE TERAPIE”

Speak vrea doi copii

Oricât de realizat ești, întotdeauna mai ai nevoie de câte ceva sau mai vrei și altceva. Eu am tot ce-mi trebuie, casă, mașină, nu mor de foame. Am iubită, familie sănătoasă. Voi urma și eu legea firească a lucrurilor. La un moment dat se va întâmpla și mă voi căsători. Îmi doresc doi copii”, a declarat artistul în urmă cu ceva timp.