Speak, gest obscen la adresa Adelinei Pestrițu. Bruneta o să-și iasă din minți

Publicat: 30/12/2020 | 11:57

 

Speak pare că încă-i poartă ranchiuna fostei iubite. Nu vrea să mai audă de ea și ori de câte ori e întrebat de Adelina Pestrițu reacționează mai puțin diplomat. 

Speak și Adelina Pestrițu s-au despărțit în urmă cu mai mulți ani, dar pare că lucrurile nu s-au remediat între ei. Ba mai mult, am fi tentați să spune că Speak încă are „un ghimpe” împotriva fostei iubite. De curând, s-a lansat un trend nou pe Instagram în care fanii le cer vedetelor să pună câte o poză dintr-un moment al vieții lor. Printre multe alte vedete și Speak a fost bombardat cu mesaje de către admiratorii lui și le-a făcut pe plac. Însă, a fost un moment în care a fost scos din sărite, atunci când a fost întrebat de fosta iubită, Adelina Pestrițu.

 

Artistul nu a fost deloc încântat de această „cerere” venită din partea fanilor și a reacționat într-un mod în care nimeni nu s-ar fi așteptat nimeni. Speak nu a vrut să ofere prea multe detalii sau să posteze vreo poză alături de Adelina Pestrițu, ci doar a pus un emoji. Însă, nu orice emoji ci unul cu semne obscene.

VEZI ȘI: „ ANDREEA BĂLAN, CLIPE DIFICILE ÎN TOIUL NOPȚII. CINE A REUȘIT SĂ-I STRICE SĂRBĂTORILE ARTISTEI

De ce s-au despărțit Speak și Adelina Pestrițu

După doi ani și jumătate de relație Speak și Adelina au decis că e mult mai bine să meargă pe drumuri separate. Nu au vrut să ofere prea multe detalii și au vrut să de-a impresia că relația lor s-a terminat într-o notă relaxată.

„După doi ani şi jumătate de relaţie, am decis împreună cu Ştefan (Speak) să mergem pe drumuri separate. Nu o să dezbatem nicăieri motivele care ne-au adus în acest punct, nu suntem nici primii, dar nici ultimii care trec prin asta, fiecare cuplu are povestea lui care nu întotdeauna se derulează aşa cum se proiectează la început.

Relaţia noastră a fost una foarte frumoasă, îl apreciez mult pe Ştefan ca om şi că artist şi sunt recunoscătoare pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună. Sperăm că lumea să ne înţeleagă şi să ne respecte decizia de a nu vorbi despre acest subiect care ţine strict de sufletele noastre. Vă mulţumesc pentru înţelegere!, mărturisea Adelina Pestrițu la vremea respectivă.

CITEȘTE ȘI: ” ȘAPTE ANI DE LA TERIBILUL ACCIDENT DE SCHI SUFERIT DE MICHAEL SCHUMACHER! ”VORBEȘTE CU OCHII!