Speak, distrus după ce a participat la “Asia Express”. Ștefania, iubita lui, a spus tot adevăraul. “A avut nevoie de terapie, dar…”

Publicat: 29/02/2020 | 13:20

Speak și Ștefania formează un cuplu de mai multe luni și au o relație super deschisă. De altfel, cei doi au fost prezenți inclusiv la Asia Express, show difuzat de Antena 1. Recent, artistul a recunoscut că a avut de suferit după ce a participat la concurs și a revenit în România. A stat nu mai puțin de două săptămâni închis în casă, cât timp a durat perioada de readaptare.

Mi-am revenit de vreo două săptămâni. Până acum două săptămâni nu ieşeam din casă. M-a marcat”, a declarat Speak potrivit viva.ro.

În plus, Ștefania a dezvăluit că iubitul ei a avut nevoie de terapie, însă nu a urmat-o. “A avut nevoie de terapie şi nu a făcut, aşa că şi-a revenit greu”, a spus Ştefania.

Citește și: Antonia, declarații cu lacrimi în ochi despre Alex Velea, plecat în show-ul Asia Express: “Îmi este greu fără el și…”

Nu ştiu, am avut noroc că el era acolo când eu cădeam, eu eram acolo când el cădea, doar că revenirea lui era foarte grea. Eu îmi reveneam şi mă adaptam destul de repede, el nu prea”, a mai spus Ștefania.

”Au un fel de sânge închegat pe care îl fac tot la grătar!”

Speak și Ștefania au oferit câteva detalii despre experiența trăită la ”Asia Express”, spunând că nu și-ar fi imaginat niciodată cât de greu le va fi să se cazeze undeva, cu atât mai mult cu cât – la filipinezi – ”baia e pe ultimul loc”.

În emisiunea asta ai parte de niște lucruri unice pe care nu îmi doresc să le mai repet vreodată, dar pe care mi-ar fi părut foarte rău dacă nu le încercam. E greu de tot, de asta aș vrea să îi sfătuiesc pe cei ce vor să vină să se gândească bine, că nu e de joacă”, a povestit Speak.

La fel ca și celelalte echipe și cei doi au un top al celor mai dificile lucruri pe care trebuie să le facă aici. “Nu ne-am imaginat că va fi atât de greu cu cazarea. Uneori, când vine seara, ne vine să plângem la gândul că iar trebuie să găsim un loc unde să dormim. La filipinezi baia e pe ultimul loc. Cred că atunci când termină de făcut o casă își dau seama că nu au baie și se gândesc să mai pună niște pereți, să înfigă în pământ un vas de toaletă și aia e. Chiar dacă baia e în casă arată ca o baie în curte”, au povestit cei doi.

Citește și: Un cameraman de la Asia Express a rupt tăcerea. Ce NU se vede la Antena 1

La nivel de mâncare, nu se plâng de gust, dar sunt reticenți când vine vorba de ciudățenii. “Mâncarea lor e bună, am încercat niște mațe la grătar, dar nu am putut nici măcar să gustam sângele… au un fel de sânge închegat pe care îl fac tot la grătar”.