Speak a făcut pasul cel mare! A cerut-o în căsătorie pe Ştefania la Asia Express. Care a fost reacția brunetei

Publicat: 14/04/2020 | 15:34

Speak și Ștefania sunt una dintre cele mai îndrăgite perechi din showbiz-ul Românesc. Cei doi s-au întâlnit acum câțiva ani, s-au plăcut de când s-au văzut și formează un cuplu atât în viața personală, cât și pe scenă.

Recent, Speak și Ștefania au sărbătorit trei ani de când sunt împreună. Însă acum par că au alte motive de bucurie. În promo-ul emisiunii ce va fi difuzată în această seară, unele imagini au surprins pe toată lumea. (CITEȘTE ȘI: PROBLEME MARI PENTRU SPEAK, DUPĂ ÎNCHEIEREA FILMĂRILOR DE LA ASIA EXPRESS: „A AVUT NEVOIE DE TERAPIE”)

La sfârșitul emisiunii telespectatori au putut vedea câteva fragmente din următorul episod. Imaginile au arătat cum Speak scoate ceva din buzunar, se așează într-un genunchi și spune: „Trebuie să fie unică treaba asta!”.

Cadrul următor o surprinde pe Ştefania care este foarte entuziasmată și nu își poate stăpânii trăirile. Țopăind de fericire bruneta exclamă: „Nu, nu…nu cred!”.

Se pare că Speak își dorea să facă pasul cel mare de mult timp, iar în cadrul competiției a considerat că a fost momentul oportun. (VEZI ȘI: SCANDAL MONSTRUOS DUPĂ CE FRAȚII RISTEI AU PĂRĂSIT COMPETIȚIA DE LA ANTENA 1: “EMISIUNE REGIZATĂ”! SPEAK A RĂBUFNIT ȘI A SPUS TOT ADEVĂRUL DESPRE FILMĂRILE DE LA ASIA EXPRESS)

Speak, probleme după experienţa de la Asia Express

Speak şi iubita lui, Ştefania, au format una dintre cele mai îndrăgite echipe de la Asia Express. Cei doi și-au testat limitele și le-au împins până la extreme. În cadrul competiție au dat tot ce au putut și au încercat să ajungă cât mai departe.

Însă la întoarcerea în țară, Speak a avut unele probleme. Acestuia i-a fost greu să se readapteze și a fost în depresie.

 „A avut nevoie de terapie şi nu a făcut, aşa că şi-a revenit greu. Nu ştiu, am avut noroc că el era acolo când eu cădeam, eu eram acolo când el cădea, doar că revenirea lui era foarte grea. Eu îmi reveneam şi mă adaptam destul de repede, el nu prea”, a declarat Ștefania.