Speak a făcut o criză de gelozie la Asia Express. I-a dat ultimatum Ştefaniei: „Ne despărţim”

Publicat: 09/03/2020 | 18:28

Emisiunea Asia Express ține pe toată lumea în suspans, în fiecare săptămână spectatorii așteaptă să vadă prin ce provocări au mai trecut  concurenții. Una dintre echipele îndrăgite este cea formată din Speak și Ștefania. Aceștia formează una dintre cele două echipe mixte, din cadrul competiției, iar asemenea componență nu este mereu potrivită.

Echipele mixte din cadrul show-ului Asia Express au fost de fiecare dată cele mai controversate. De obicei în aceste cazuri este vorba despre cupluri, iar competiția își pune de multe ori amprenta mai dur asupra lor. (CITEȘTE ȘI: TENSIUNI INCREDIBILE LA ASIA EXPRESS! LIA BUGNAR, ATAC DUR LA ADRESA ADDEI: „DACĂ ÎMI ZICE CINEVA LA CE O POT FOLOSI”)

Prin această presiune au trecut și Speak și Ștefania care s-au confruntat cu probleme în relație. Speak a fost extrem de deranjat de un gest făcut de iubita sa, nu s-a mai putut abține și a explodat. (VEZI ȘI: ALEX VELEA A INTRAT ÎN CONFLICT CU RADU VLĂDUȚ ȘI ALEX ABAGIU LA ASIA EXPRESS: ”LASĂ, DRAGĂ, CĂ VINE ANTONIA LA TINE, LA MAKE-UP”)

Pentru că nimeni nu oprea să îi ia, Ștefania a apelat la un gest disperat, aceasta și-a scos toate atuurile la înaintare. Așa că a încercat să își arate posteriorul șoferilor pentru a îi convinge să oprească.

Atunci când a văzut ce a făcut iubita lui, Speak nu s-a mai putut abține și a explodat: „Să nu faci asta niciodată, ne despărțim!”. Ștefania a încercat să îl calmez și să găsească o motivație: „Când intervine disperarea, nu mai stiu ce fac!”, a spus ea.

Însă într-un final gestul ei a dat roade, iar o mașină a oprit și au putut să meargă mai departe în cursă.