Soțul Vulpiței, luat la mișto de Narcisa Guță. Cum a putut să-l umilească manelista: „Pentru limba română apasă tasta 1”

Publicat: 13/02/2020 | 10:58

Telenovela Vulpița-Viorel a ajuns și la urechile Narcisei Guță. Manelista nu a avut nicio reținere să-și spună punctul de vedere cu bărbatul care a luat-o de soție pe Veronica Stegaru. Fără menajamente, fosta soție a lui Guță l-a făcut praf pe Viorel, un om simplu, de la țară!

În urmă cu o lună, Viorel și Veronica Stegaru apăreau pentru prima dată pe sticlă. Emisiunea Acces Direct i-a dat ocazia vulpiței să-și spună povestea de viață, dar totul s-a dovedit a fi o minciună fără limite. Vulpița a mărturisit că a fost violată de 3 bărbați, dar, ulterior…s-a aflat că totul s-a petrecut, de fapt, cu acordul ei. Mai departe, Veronica a povestit că nu vrea să se mai întoarcă acasă, la Vaslui, alături de Viorel, chiar dacă cei doi au împreună o fetiță de doi ani.

Printre cei care nu s-au ferit să-și spună părerea pe internet cu privire la cei doi și la circul pe care îl fac pe micul ecran se numără și Narcisa Guță. Manelista a postat un clip video amuzant în care îl jignește, fără menajamente, pe Viorel Stegaru.

„Mesaj pentru Viorel, numărul 1 fără un sfert. Auzi vorbă scurt şi pe doi, pentru limba română apasă tasta unu’, Viorel nebunu”, a spus Narcisa Guţă, pe contul său de Facebook, fără nicio reținere. Cu toate acestea, manelista nu a menționat nimic legat de Veronica, cea supranumită soția vulpiță care vrea să devină celebră și chiar să apară în videoclipurile lui Tzancă Uraganul, bărbatul despre care a povestit că i-a cam pus capac!