Soțul Vulpiței, făcut praf de internauți după ce a ajuns locul 1 în trending: „Alții muncesc ani buni pentru asta”

Publicat: 11/04/2020 | 16:45

După ce Vulpița s-a lansat pe piața muzicală alături de Axinte, a venit rândul lui Viorel să demonstreze ce poate. Soțul Veronicăi Stegaru a pus la cale un plan de a deveni și el celebru și a scos o melodie alături de Maria Constantin care, ce credeți? A ajuns rapid pe locul 1, în trendingul de pe Youtube. 

Viorel a reușit ce și-a propus! Să lanseze o melodie alături de Maria Constantin și chiar să ajungă locul 1 în trendingul de pe Youtube. Văzându-se cu sacii în căruță, Viorel Stegaru s-a arătat a fi extrem de bucuros în cadrul emisiunii Acces Direct, lăudându-se cu realizarea lui.

Cu toate acestea, în mediul online, internauții au explodat atunci când au văzut că, la fel ca Vulpița, Viorel ocupă locul 1 în trending. Dacă unii l-au felicitat pentru acest lucru, puțini, ce-i drept, marea majoritate este de părere că acest titlu de artist numărul 1 nu i se potrivește deloc, pentru că alții muncesc mult să ajungă pe locul 1 și poate chiar nu reușesc să o facă.

„Nu e corect deloc. Alții muncesc poate ani întregi pentru a ajunge pe locul 1 pe Youtube și ai venit tu și ai făcut lucrul ăsta / Aici nu e vorba de talent, cred că e vorba despre faptul că oamenii se amuză atunci când le ascultă melodiile lui Viorel și Vulpiței / Ia uite, frate, a ajuns Viorel pe locul 1” sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit Viorel, pe contul lui de Instagram.