Soțul Oanei Zăvoranu e un romantic incurabil… I-a cumpărat vedetei, de ziua ei, un buchet de 49 de flori!

Publicat: 16/06/2021 | 21:39

CANCAN.RO l-a întâlnit pe Alex Ashraf cu câteva ore bune înainte ca soția lui să împlinească o frumoasă vârstă și a descoperit, în exclusivitate, una dintre surprizele pe care a pregătit-o pentru sărbătoare. Tânărul i-a cumpărat Oanei Zăvoranu un buchet superb format din 49 de trandafiri roșii… care reprezintă unul dintre cele mai puternice simboluri ale iubirii. 

Miercuri, 16 iunie 2021, Oana Zăvoranu a împlinit 48 de ani, iar soțul ei s-a dovedit un romantic incurabil… Pe lângă darurile scumpe pe care i le-a oferit, nu a uitat de un detaliu extrem de important pentru partenera sa de viață: un buchet de flori! Și ce buchet… splendid!

(Nu rata: Oana Zăvoranu, o nouă replică acidă la adresa lui Pepe: “S-a folosit de momentele grele din viață mea”)

Alex Ashraf, surpriză romantică pentru soția lui, Oana Zăvoranu

Alex Ashraf a fost surprins, în exclusivitate, de CANCAN.RO în cursul după-amiezii de marți la o florărie aflată în Piața Dorobanți din București. După ce “a scanat” repede florile, el a rugat-o pe vânzătoare să-i pregătească un buchet cu 49 de trandafiri – desigur, nu putea să ia 48 de fire, fix câți ani a împlinit soția lui, pentru că ar fi fost un număr cu soț.

După cum puteți remarca în colajul de mai jos, unul dintre angajații florăriei s-a oferit să îl ajute pe Alex Ashraf cu buchetul impresionant de trandafiri. La scurt timp după ce s-a asigurat că darul lui este în siguranță, soțul Oanei Zăvoranu a pornit mașina și s-a îndreptat spre casă.

În cursul după-amiezii de marți, Alex Ashraf i-a cumpărat soției sale un buchet cu 49 de trandafiri roșii, iar un angajat al florăriei a cărat florile până la mașină © CANCAN.RO

(Descoperă: Mesajul lui Cătălin Măruță după interviul cu Oana Zăvoranu: “Ar fi un lucru incredibil!”)

Alex Ashraf, declarații de dragoste de ziua de naștere a Oanei Zăvoranu

Conform surselor noastre, Alex Ashraf i-a dăruit soției sale uriașul buchet cu 49 de de trandafiri chiar la miezul nopții… tot atunci, el a publicat două mesaje copleșitoare pe IG Story – unul dintre ele îl regăsiți în al doilea colaj de mai jos.

“La mulți ani, soția mea frumoasă ❤️❤️❤️ Te iubesc enorm de mult și mulțumesc pentru fiecare clipă alături de tine ???????????????????? Îți doresc ceea ce îmi doresc mie cel mai mult, ????, iar restul le facem împreună. Happy Birthday (n.r.: La mulți ani)”, a scris afaceristul pe una dintre imaginile încărcate pe Instagram Stories.

Emoticonul care reprezintă un pui ce iese din ou a fost interpretat de mulți dintre fani ca fiind, de fapt, un bebeluș pe care cuplul și-l dorește enorm. La începutul acestui an, Alex Ashraf a făcut noi declarații despre primul copil cu Oana Zăvoranu.

Alex Ashraf, gesturi romantice pe social media față de Oana Zăvoranu cu ocazia zilei ei de naștere © Instagram Stories

(Vezi și: Oana Zăvoranu a recunoscut că a făcut 3 avorturi: “O dată era cu el (Pepe)”. Motivul pentru care nu a devenit mamă până la 47 de ani | VIDEO)

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au căsătorit în secret

Oana Zăvoranu (48 de ani) este actriţă, cântăreaţă şi fostă moderatoare de televiziune din România. Ea s-a căsătorit cu Alex Ashraf în vara lui 2016, iar ambii sunt la a doua căsătorie. Pe 9 septembrie 2017, cei doi s-au căsătorit religios, iar naşi le-au fost Mihaela şi Silviu Prigoană.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.