Soțul-milionar o acuză pe ”Regina Prahovei” că și-a abandonat fiul minor ca să se mute cu ex-ul Oanei Zăvoranu!

Publicat: 27/12/2019 | 22:18

Se complică telenovela în care este implicat șefulețul de la Externe. Oana Gârbea este acuzată de soțul-milionar că și-a „abandonat” fiul minor pentru a se muta cu Cezar Cătălin Marin, ex-ul Oanei Zăvoranu. Omul de afaceri a început un război în instanță cu cea supranumită “Regina Prahovei”, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, documente explozive din dosar.

În septembrie, fostul soț milionar al Oanei Gârbea a solicitat magistraților de la Judecătoria Ploiești să dispună, prin ordonanță președințială, stabilirea locuinței fiului lor minor la domiciliul său. Totodată, a cerut să fie scutit de la plata pensiei de întreținere stabilită, de 2.500 lei lunar, în cazul în care va avea câștig de cauză.

(VEZI AICI: EX-UL OANEI ZĂVORANU A LĂSAT-O GRAVIDĂ PE REGINA PRAHOVEI!)

Celebrul om de afaceri a acuzat-o pe Oana Gârbea, de care a divorțat la notar, pe 8 iulie, că și-ar fi părăsit copilul! În continuare, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, documente explozive din dosar.

Solicită ca locuința minorului să fie stabilă la el, deoarece pârâta nu lucrează și nu mai locuiește în Ploiești, aceasta mutându-se în București, minorul rămânând practic în custodia bunicilor materni, apreciind că aceștia nu îi pot oferi sprijinul necesar în vederea pregătirii temelor școlare și a altor activități de aceasta natură”, a semnalat în dosar fostul soț al Oanei Gârbea.

(CITEȘTE ȘI: EX-UL OANEI ZĂVORANU & ”REGINA PRAHOVEI” AU RUPT-O PE MANELE ÎN AMERICA!)

Cum s-a apărat Oana Gârbea

În prezent, copilului este în clasa I și frecvenează un afterschool din Ploiești. În apărarea sa, cea supranumită “Regina Prahovei” a precizat că din data de 25 iunie a fost detașată pentru o perioadă de șase luni și un program de 4 ore/zi la Agenția de Cooperare Internațională pentru Dezvoltare din cadrul Ministerului Afacerilor Externe.

Ex-ul Oanei Zăvoranu, Cezar Cătălin Marin, supranumit și ”Spionul Dandana”, actualul iubit al Oanei Gârbea, ar fi avut meritul său. În același timp, “Regina Prahovei” a mai arătat că deține și un salon de bronzat, în Ploiești. Fără, însă, să precizeze că fix fostul soț i l-ar fi făcut cadou.

Arată că, la fel ca multe persoane care fac naveta din Ploiești în București, se deplasează cu mașina la locul de muncă pentru cele 4 ore, conform contractului, iar restul timpului îl petrece în Ploiești, la salonul său de bronzat sau împreună cu copilul său.

Menționează că părinții săi, au ajutat-o dintotdeauna cu el, iar lecțiile le face afterschool sau împreună cu ea, atunci când sunt lucruri pe care nu le înțelege”, s-a apărat Oana Gârbea, care este originară din Ploiești.

(NU RATA: SOȚUL OANEI ZĂVORANU, ÎN SUPER-TANDREȚURI CU “COLEGA” DE SALĂ)

A fost realizată inclusiv o anchetă psihosocială, pe parcursul căreia “Regina Prahovei” a susținut că “deși locuiește din luna iunie 2019 fără forme legale în București, de două ori pe săptămână  vine în domiciliul din Ploiești, iar periodic week-end-urile minorul și le petrece împreună cu mama în București, aceasta fiind ajutată la îngrijirea și supravegherea minorului, încă de la nașterea acestuia, de bunicii materni”.

Ce au decis magistrații

În plus, din discuțiile purtate cu minorul ar fi reieșit că acesta se simte bine împreună cu cea care i-a dat viață, dar și cu bunicii materni de care este atașat.

Într-un final, magistrații au hotărât să respingă solicitarea fostului soț al Oanei Gârbea. “Chiar și în situația în care pârâta nu mai are domiciliul stabil în Ploiești, unde revine doar câteva zile pe săptămână, nu este de natură a duce la admiterea cererii formulate”, a stabilit instanța.

(VEZI AICI: DAN BITTMAN A DANSAT SUPER-EROTIC LA 4 DIMINEAȚA CU O ”BALERINĂ” NEBUNATICĂ!)

“Regina Prahovei”, însărcinată în 6 luni

Altfel, Oana Gârbea, supranumită “Regina Prahovei”, se pregătește să devină mămă pentru a doua oară. A dat fericita veste prin intermediul unei poze de album. În prima imagine publică cu burtica de graviduță, apare lângă bradul împodobit de Crăciun, îmbrăcată într-o rochie sexy, roșie, iar mâinile și le ține protector pe pântece.

Deocamdată nu se știe dacă ea și iubitul său, Cezar Cătălin Marin vor avea o fată sau un băiat. Însă, acest aspect nu i-a împiedicat pe apropiați și fani să o felicite pe viitoarea mămică.

Oana Gârbea și ”Spionul Dandana” în vacanță

(VEZI AICI: EX-UL OANEI ZĂVORANU S-A COMBINAT CU AVENTUROASA DOAMNĂ GÂRBEA!)

Epopeea de la MAE

În urmă cu ceva timp, fostul iubit al Oanei Zăvoranu, Cezar Cătălin Marin, supranumit și ”Spionul Dandana”, a fost în centrul unui incident petrecut la Ministerul Afacerilor Externe. Un scandal ar fi izbucnit după ce s-a aflat că acesta ar fi dat, “pe sub mână”, două pașapoarte diplomatice. Practic, Marin ar fi profitat de faptul că agenția pentru care lucra are acest drept. Lui Cezar Marin i se mai spune și “Spionul Dandana” deoarece se recomanda pretutindeni drept “Cezar 007 Șef”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)