Soțul Deliei Matache, furios pe autorități: ”Herăstrău e în altă țară? Toate restaurantele deschise, distanțare socială nu există!”

Publicat: 14/06/2020 | 21:48

Semnal de alarmă tras de soțul Deliei Matache. Răzvan Munteanu acuză autoritățile că nu-și fac treaba în mod corect. Acesta a declarat în fața tuturor că unele restaurante din București nu respectă distanțarea socială, în timp ce altele sunt inspectate la ”sânge”.

Răzvan Munteanu, soțul Deliei Matache, este proprietarul unui club în Centrul Vechi al Capitalei. Acesta a transmis recent într-un mesaj pe Facebook că toate restaurantele și cafenelele din Centrul Istoric sunt controlate zilnic pentru a vedea dacă se respectă  regulile de distanțare socială în privința combaterii noului coronavirus.

CITEȘTE ȘI: Mario Fresh, mesaj cutremurător după ce a fost bătut în Constanța. A șters postarea de pe Instagram Stories, dar avem dovada

În schimb, afaceristul este complet înverșunat din cauza faptului că în zona Herăstrău restaurantele nu ar respecta întocmai distanțarea socială și că sunt ”iertate” de autorități. În zona de nord a Capitalei se află restaurantele exclusiviste și cluburile de lux.

CITEȘTE ȘI: Legătura neştiută dintre Culiţă Sterp şi Ella, de la Puterea Dragostei. A spus tot, la Kanal D

”Alo, oficilitatile?Am si eu o intrebare – Herastrau e in alta tara? Toate restaurantele deschise,distantare sociala? Nu exista! Vorba lui Caragiale – Tradare sa fie, dar sa stim si noi! In centru vechi sunt controale zilnice,se masoara totul zici ca e Elvetia! Chiar nu vede nimeni?”, a transmis Răzvan Munteanu, soțul Deliei Matache, pe contul personal de Facebook.

Delia Matache și Răzvan Munteanu, căsnicie de opt ani

Jurata de la iUmor și soțul său, Răzvan Munteanu s-au căsătorit în anul 2012, însă dacă despre celebra cântăreață fanii știu tot, deoarece aceasta este o fire foarte deschisă, nimeni nu prea știe cu ce se ocupă soțul Deliei. Ei bine, Răzvan Munteanu, pe lângă faptul că este impresarul Deliei este și un prosper om de afaceri care câștigă sume frumoase de bani. El deține mai multe localuri în Centrul Vechi al Capitalei.

CITEȘTE ȘI: Jador s-a distrat cu fosta iubită la mare și a făcut chiar el publice imaginile în care apar împreună: “A plâns după ea și vrea să se împace”. Gestul uimitor făcut de artist pe Instagram

Cei doi s-au întâlnit prima dată într-un club pe care Răzvan Munteanu îl manageria. Soțul Deliei a povestit într-un interviu mai vechi că a fost dragoste la prima vedere și că a încurajat-o încă de la început în cariera sa muzicală, ba mai mult i-a devenit și manager din dorința de a fi mai aproape de ea și de a o ajuta și mai mult.

”Venise la un karaoke într-un club de-al meu, acolo unde ne-am şi cunoscut. În doi ani ne-am căsătorit, în acel moment eu nu aveam treabă cu muzica, dar mi-am dat seama că este nevoie să se creeze ceva în jurul ei. La început am încurajat-o să îşi formeze o echipă şi, uşor-uşor, am început şi eu să mă implic în echipa asta”,  povestea Răzvan, care între timp, a devenit managerul artistei.