Soțul cunoscutei interprete de muzică populară a murit la coadă la “Taxe și impozite”

Publicat: 28/12/2020 | 17:04

Soțul Marcelei Fota, cunoscuta interpretă de muzică populară, ar fi suferit, luni, un infarct, chiar în timp ce s-ar fi aflat la coadă la Serviciul de Taxe și Impozite din Craiova. Bărbatul de 47 de ani a a fost resuscitat minute bune, dar, din păcate, fără rezultat.

Potrivit informațiilor obținute de CANCAN.RO, soțul artistei de muzică populară se afla în incinta Serviciului de Taxe și Impozite Craiova și i s-a făcut rău.

Marcela Fota și soțul ei

Medicii ajunși la fața locului l-au resuscitat minute bune, fără rezultat însă. În cele din urmă, a fost declarat decesul bărbatului.

Ce spune Poliția

 „În cursul acestei zile, poliţişti din cadrul Secției 4 Poliție Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că unei persoane i s-a făcut rău în incinta unui birou de copiat acte din zona Pieţei Centrale, din Craiova. (VEZI AICI: O CUNOSCUTĂ CÂNTĂREAŢĂ DE MUZICĂ POPULARĂ A FOST TESTATĂ ÎN TRAFIC CU OCHELARII PENTRU SIMULAREA CONSUMULUI DE ALCOOL)

La fața locului s-au deplasat poliţiştii care au identificat un bărbat de 47 ani, căruia i se efectuau manevre de resuscitare de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Dolj fără succes însă, fiind declarat decesul acestuia.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul savârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă.

Totodată a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului”, spun reprezentanţii IPJ Dolj.

Marcela Fota se căsătorise cu iubitul său, în februarie, anul trecut, după 13 ani de relație. Aceștia au împreună un băiețel.

(NU RATA: IMAGINI IREALE DIN DUBAI CU GHEORGHE TURDA ȘI…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.