Soţul Andreei Tonciu a cedat nervos după scandalul de la Bravo, ai stil! Celebrities. „Mătur cu tine pe jos”

Publicat: 10/03/2020 | 10:44

Show-ul „Bravo, ai stil! Celebrities” a fost presărat încă de la început cu tot felul de confilcte între participante. Acum se pare că „scandalul” s-a extins și a fost declanșat chiar de Bianca Drăgușanu. Vedeta a făcut un comentariu malițios, care a produs o revoltă în mediul online.

Totul a început atunci când Bianca Drăgușanu a declarat că Andreea Tonciu este singura celebritate din cadrul emisiunii, iar celelalte concurente sunt niște „sorcove”. După acest comentariu totul a luat amploare în mediul online. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA TONCIU, GRAVIDĂ!? VEDETA A LIPSIT DE LA ”BRAVO, AI STIL!” CA SĂ MEARGĂ LA MEDIC)

Pe contul personal de Instagram al Andreei Tonciu au început să apară tot felul de mesaje răutacioase. Pentru fluxul de comentarii negative a fost unul destul de mare, soțul Andreei nu s-a mai putut abține și i-a luat apărarea partenerei sale de viață. (VEZI ȘI: ANDREEA TONCIU SARE ÎN APĂRAREA BIANCĂI DRĂGUȘANU, DUPĂ CE BLONDINA LE-A JIGNIT PE CONCURENTELE DE LA ”BRAVO, AI STIL! CELEBRITIES”)

Astfel, Daniel Niculescu a transmis un mesaj amenințător unui fan al emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” care a lăsat un comentariu răutacios. „Spune-i în față ei sau mie dacă ai tupeu, nu pe online și cu un cont fals. Păi, mătur cu tine și cu toți cei care vorbesc prost. Vă faceți conturi false și comentați”, a scris Daniel Niculescu, la o postare pe pagina de Instagram a Andreei Tonciu.

„Sunt o simplă fată, femeie”

Deși Binca Drăgușanu și-a arătat susținere pentru Andreea Tonciu, numind-o singura celebritate din cadrul emisiunii, aceasta a preferat să liniștească puțin apele și a spus că ea nu se consideră o vedetă.

„Este strict părerea Biancăi. Râd …că nu sunt celebritate. Eu sunt o persoană care nu mă consider o vedetă, Ilinca. Mă consider o persoană, care plac publicului pentru felul meu de a fi și pentru nebunia pe care o am. Eu nu sunt dansatoare, eu nu sunt cântăreață, nu sunt nimic… Sunt o simplă fată, femeie”, a declarat Andreea Tonciu, în platoul ”Bravo, ai stil Celebrities”.