Soțul Andreei Bălan vorbește despre traumele din copilărie: ”Este un subiect care m-a marcat…”

Publicat: 17/12/2019 | 23:02

Actorul George Burcea a povestit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, despre abuzurile pe care le-a suferit în copilărie din partea tatălui său. Soțul Andreei Bălan va lansa, în 2020, un roman inspirat din viața mamei lui, care a îndurat violențele soțului său și a acceptat o viață alături de el doar pentru binele celor doi copii pe care îi aveau împreună. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂLAN A FĂCUT TERAPIE, DUPĂ CE A FOST LA UN PAS DE MOARTE)

Actorul George Burcea este, fără doar și poate, o persoană puternică, deoarece viața l-a pus la grea încercare. A avut o copilărie nefericită, marcată de bătăi și scandaluri, însă a îndurat totul cu speranța că, într-o bună zi, totul va fi mai bine și își va scăpa și mama din acel calvar. Și, cum speranța moare ultima, viața lui George Burcea s-a schimbat cu adevărat, așa cum și-a dorit. Acum este sprijin pentru familia lui, iar mama sa este sub protecția actorului, care o ajută în tot.

„Tatăl meu a fost foarte violent în familia noastră”

George Burcea a rememorat momente dramatice din copilărie

George Burcea va lansa, în 2020, un roman despre violența domestică, inspirat din viața familiei sale, în special din ororile la care a fost supusă mama lui, pe care o consideră o adevărată eroină.

„Am avut o copilărie violentă, tatăl meu a fost foarte violent în familia noastră. O bătea pe mama foarte des, a îndurat destul de multe din cauza lui. Ei nu mai sunt împreună de foarte mulți ani, s-au despărțit în urmă cu ceva timp. Toate lucrurile acestea violente, toată viața mea și cât a îndurat mama de la tata o să le găsiți în cartea mea.

Acum o scriu, este un roman inspirat din viața ei. Mama m-a inspirat foarte mult și mi-am dat seama că foarte multe femei sunt abuzate și vreau să trag un semnal de alarmă. Plănuiesc să demarez niște campanii despre violența domestică, aceste campanii sunt atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Îmi doresc să fie vizibile pentru a schimba lumea în bine”, a declarat George Burcea, pentru CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România. (NU RATA: CÂȚI BANI AU STRÂNS ANDREEA BĂLAN ȘI GEORGE BURCEA LA NUNTĂ. CÂT AU PUS INVITAȚII ÎN PLIC)

A fost la un pas să-și piardă soția

Nunta Andreei Bălan cu George Burcea a fost un mare eveniment în showbiz

Actorul George Burcea a mai trecut printr-o dramă, după ce soția lui, Andreea Bălan, a fost la un pas de moarte în timpul nașterii celei de-a doua fetițe a cuplului. Cântăreața a fost salvată ca prin minune de medicii de la Sanador, cel mai performant spital privat din România,  după ce a avut diagnosticul de embolie cu lichid amniotic (ELA). O complicaţie foarte gravă a  sarcinii, caracterizată prin dispnee, dureri toracice, edem pulmonar, şoc, coagulare intravasculară diseminată (CID) şi frecvent deces matern şi/sau fetal. Se presupune că ELA s-ar datora trecerii de lichid amniotic în circulaţia maternă. Rata de mortalitate maternă este de 61 – 86%; sechelaritatea neurologică: 85% la supravieţuitoare; supravieţuirea neonatală: 70%.

Actor la Teatrul Național

George Burcea este actor la Teatrul Național, unde joacă în piesa Biloxi Blues, unul dintre cele mai răsunătoare succese de public de pe Broadway. George are apariții în diferite reclame televizate și are la activ două volume de poezii, „Simplu” și  „Un strop de culoare”. (VEZI AICI: IMAGINI EXCLUSIVE | ANDREEA BĂLAN ȘI GEORGE BURCEA S-AU CĂSĂTORIT! INVITAȚI-SURPRIZĂ LA EVENIMENTUL TOAMNEI ÎN ROMÂNIA)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)