BREAKING NEWS. Soțul Andreei Bălan a lipsit o noapte întreagă de acasă! Fără explicații… + Cu cine s-a anturat George Burcea?!

Publicat: 19/02/2020 | 23:05

Vestea că mariajul dintre Andreea Bălan și George Burcea se clatină serios a căzut ca un trăsnet peste întreaga suflare mondenă. Cei doi se pare că se află într-un impas teribil, iar divorțul ar fi doar la un pas distanță. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații despre cea mai nouă controversă din showbiz, dar și prima reacție a actorului. (CITEȘTE ȘI: SOCRUL ANDREEI BĂLAN SE CĂIEȘTE DUPĂ CE ȘI-A UCIS CONCUBINA)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte de ultimă oră legate de cea mai recentă controversă sentimentală care a apărut în spațiul public, destrămarea cuplului Andreea Bălan – George Burcea.

„Andreea nu știe dacă soțul ei are de gând să vină acasă”

Între cântăreață și soțul ei ar exista ceva divergențe, iar relația lor pare că nu mai este așa de strânsă, motiv pentru care tema divorțului este extrem de vehiculată în ultima perioadă. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, recent, actorul George Burcea ar fi lipsit nejustificat, o noapte întreagă, din căminul conjugal, motiv temeinic ca soția lui să-și pună multe semne de întrebare.

”Cei doi nu își vorbesc. Dacă, până acum, fiecare știa programul partenerului, acum fiecare e cu treaba lui. Andreea nu știe dacă soțul ei are de gând să vină acasă în seara asta”, ne-a declarat o sursă  D.A.S. apropiată cuplului. (VEZI ȘI: FILMĂRI RARE CU UNUL DINTRE PROPRIETARII CELOR MAI SCUMPE MAȘINI DIN ROMÂNIA)

Soțul Andreei Bălan a lipsit o noapte întreagă de acasă!

Cu cine s-a anturat George Burcea?!

De când au apărut tensiunile în cuplu, George Burcea s-ar fi anturat cu un coleg de breaslă. Conform surselor noastre, soțul Andreei Bălan e ”pe tovărășie” cu Daniel Nuță, actor în serialul ”Sacrificiul”. Din câte se pare, după filmări sau repetiții, cei doi se ”combină” la diferite activități ”ca băieții”. Mai mult decât atât, Daniel Nuță, luptător de full contact care a făcut carieră ca actor,  este cel care s-ar fi oferit să-l găzduiască pe soțul Andreei Bălan.

Reacția lui George Burcea: „Dacă vom ajunge la divorț…”

Contactat de reporterii CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, soțul Andreei Bălan a fost extrem de rezervat în a comenta pe tema divergențelor care ar exista în relația lor. (VEZI ȘI: CINE A ”FURAT-O” PE LOREDANA GROZA DE LA PRO TV)

”Nu pot să infirm, nici să confirm faptul că suntem separați. Întrebați-o pe Andreea. Dacă vom ajunge la divorț, cu siguranță Andreea o să vă anunțe. Ea se pricepe mult mai bine ca mine. Nu vreau să comentez mai multe”, a spus George Burcea.

Controversele în ceea ce privește cuplul Andreea Bălan –  George Burcea au început după ce detalii personale despre viața actorului au ieșit la iveală în presă. Ar fi fost lucruri despre care Andreea Bălan nu ar fi știut și din cauza cărora s-ar fi produs o ruptură între cei doi. Mai exact, George i-ar fi ascuns soției sale că tatăl său a făcut închisoare pentru omor. Artista s-a ferit să vorbească despre acest subiect, cu toate că au existat inițiative din partea jurnaliștilor. Însă un citat postat pe Instagram de vedetă a creat vâlvă în mediul virtual.

George Burcea s-ar fi anturat cu un coleg de breaslă, Daniel Nuță

George Burcea, actor la Teatrul Național

George Burcea este actor la Teatrul Național, unde joacă în piesa Biloxi Blues, unul dintre cele mai răsunătoare succese de public de pe Broadway. George are apariții în diferite reclame televizate și are la activ două volume de poezii, „Simplu” și  „Un strop de culoare”. (NU RATA: SOCRUL ANDREEI BĂLAN, ÎN RĂZBOI CU PROPRIUL FIU)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)