Soțul Andreei Bălan a ajuns la fundul sacului după ce s-a mutat singur?!

Publicat: 22/03/2020 | 23:53

George Burcea, soțul Andreei Bălan, s-ar confrunta cu grave probleme financiare. Din câte se pare, criza provocată de noul coronavirus l-a prins pe „picior greșit” pe actor. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații uluitoare. (CITEȘTE ȘI: GEORGE BURCEA ÎȘI DĂ TATĂL ÎN JUDECATĂ)

D.A.S. (Departamentul de Anchete al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte incredibile legate de situația mai puțin plăcută cu care se confruntă George Burcea, încă soțul cântăreței Andreei Bălan. (NU RATA: ANDREEA BĂLAN A VORBIT PENTRU PRIMA DATĂ DESPRE BISEXUALITATE)

După ce, în România, au fost suspendate activitățile culturale, George Burcea ar fi fost grav afectat. Cum este actor de meserie, veniturile acestuia s-au subțiat și mai mult în această perioadă. Potrivit unor surse D.A.S, categoria A, după ce s-ar fi văzut în pragul falimentului, actorul ar fi început să apeleze la bunăvoința prietenilor, de la care ar fi cerut cu împrumut anumite sume de bani.

A cerut păsuire la chirie?!

Mai mult decât atât, conform unor persoane din anturajul său, George Burcea i-ar fi cerut prietenului în apartamentul căruia locuiește de când a plecat din casa Andreei Bălan să-l păsuiască cu plata chiriei în această perioadă, pentru că are veniturile extrem de reduse. (NU RATA: ALEX BODI S-A MUTAT ÎN ANGLIA CU ”AMANTA” LA DOUĂ SĂPTĂMÂNI DE LA DIVORȚ?!)

George Burcea ar avea grave probleme financiare

”Strigăt” de ajutor!

În disperare de cauză, George Burcea a început să promoveze în mediul online o petiție prin care cere prim-ministrului României, Ludovic Orban, luarea unor măsuri clare de protecție socială și pentru cei care se află în situația lui, mai exact actorii independenți. (VEZI ȘI: ANDREEA BĂLAN, STRIGĂT DE AJUTOR AZI-NOAPTE)

George Burcea, încă soțul Andreei Bălan, în pragul falimentului?!

Prins la volan sub influența drogurilor

Poliția a oferit informații cu privire la momentul în care soțul Andreei Bălan a fost prins conducând sub influența drogurilor. S-a aflat ulterior și că George Burcea folosise cocaină și fusese filat timp de mai multe zile de către oamenii legii. Actorul a fost prins, în luna februarie, conducând sub influența cocainei, în momentul în care agenții l-au oprit în trafic. Pentru fapta sa, George Burcea are dosar penal și, dacă va fi condamnat, i se va anula permisul de conducere și va putea să dea examenul auto abia după doi ani. (NU RATA: Socrul Andreei Bălan se căiește după ce și-a ucis concubina)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)