BREAKING NEWS. Soțul Alinei Gorghiu a pierdut procesul cu ”Regele vagoanelor”. Miza era penală!

Publicat: 05/03/2020 | 23:25

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații de ultimă oră dintr-un dosar cu miză penală, în care a fost implicat soțul Alinei Gorghiu. Lucian Isar a pierdut procesul cu ”Regele vagoanelor”. (CITEȘTE ȘI: FOSTUL PREMIER AL MOLDOVEI, ACUZAT DE UN “TUN“ DE 2,3 MILIOANE DE EURO ÎN ROMÂNIA)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor informații uluitoare legate de procesul în care a fost implicat Lucian Isar. Disputa dintre soțul Alinei Gorghiu și Valer Blidar a debutat în momentul în care soțul Lucian Isar a fost ”pus pe liber” de cel supranumit ”Regele vagoanelor”. Timp de câțiva ani, cei doi au disputat un ”meci” cu miză penală ce s-a desfășurat ba la Parchet, ba pe la Judecătorie. Într-un final, magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 s-au pronunțat în disputa celor doi.

În urmă cu câteva zile, judecătorii au respins ca nefondată plângerea formulată de soțul Alinei Gorghiu cu privire la neînceperea urmăririi penale a celui ce este cunoscut drept ”Regele vagoanelor”.

”Soluția pe scurt: În baza art. 341 alin. 6 lit. a Cod procedură penală respinge ca nefondată plângerea formulată de petentul Isar Lucian împotriva ordonanţei de clasare din data de 10.09.2019 dată în dosarul nr. 13722/P/2015 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, menţinută prin ordonanţa nr. 555/II-2/2019 din data de 08.11.2019 a prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti.

Menţine soluţia dispusă prin ordonanţa de clasare din data de 10.09.2019 dată în dosarul nr. 13722/P/2015 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. (NU RATA: CEL MAI SÂNGEROS CRIMINAL ÎN SERIE DIN ROMÂNIA SE PLÂNGE CĂ GARDIENII I-AU FURAT PANTOFII ȘI…)

Respinge ca nefondată cererea intimatului Blidar Valer de obligare a petentului la plata cheltuielilor judiciare. În baza art. 275 alin. 2 Cod procedură penală obligă petentul să plătească statului suma de 200 de lei reprezentând cheltuieli judiciare. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 04.03.2020”, se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 1 din București.

Lucian Isar și Alina Gorghiu au grave probleme financiare
Lucian Isar  a pierdut procesul cu ”Regele vagoanelor”

Ce avere dețin Alina Gorghiu și Lucian Isar

Cele mai valoroase bunuri pe care le dețin Lucian Isar și Alina Gorghiu sunt, evident, cele imobiliare. Astfel, cuplul deține un teren de 3.000 de metri pătrați în comuna Mogoșoaia, dar și o casă în București, de 125 de metri pătrați, cumpărată printr-un credit, precum și alte două imobile. Lucian Isar mai are o colecție de ceasuri și bijuterii de 83.000 de euro, un SUV de lux, dar și depozite bancare, active financiare, bani cash – undeva între un milion și două milioane de lei. (VEZI AICI: ANTONIA ARE PROBLEME CU GREUTATEA?! AM FOTOGRAFIAT-O PE IUBITA LUI VELEA CHIAR CÂND…)

Lucian Isar a mai luat și trei credite la diferite bănci, iar Alina Gorghiu a scris în declarația de avere până și suma – deloc de neglijat de altfel – câștigată, cu titlu de cadou, la botezul micuțului Noah, adică 102.000 euro!  

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)