Soțul Alessandrei Stoicescu, infectat cu noul coronavirus. Decizia luată de prezentatoarea TV: ”Regulile sunt reguli”

Publicat: 20/12/2020 | 15:25

Soțul Alessandrei Stoicescu, Sergiu Constantinescu, s-a infectat cu noul coronavirus. Anunțul a fost făcut chiar de prezentatoarea TV pe rețelele de socializare.

După aflarea veștii, la rândul ei, Alessandra Stoicescu a decis să-și facă testul pentru COVID-19. Din fericire, rezultatul a fost unul negativ, însă, prezentatoarea TV va rămâne în izolare alături de soțul ei având în vedere faptul că este contact direct. Pe de altă parte, știrista a mărtuisit că percepe această situație ca un semn al destinului și anume faptul că sărbătorile trebuie trăite în familie.

”Si a venit si acel moment. Incepand de astazi sunt ceea ce, sec si impersonal, numim de 10 luni: contact direct. Sergiu, sotul meu, a primit un rezultat care certifica ceea ce stiam despre el de cand il cunosc: ca este pozitiv. Eu, ca doar nu degeaba lucrez la stiri, sunt negativa insa regulile sunt reguli pentru toata lumea: sunt contact direct deci ne izolam impreuna, ca familie. E poate un semn al destinului ca, dupa un an nebun cum nu am mai trait niciodata, sarbatorile chiar sunt un moment care trebuie trait in familie, alaturi de cei mai dragi oameni.
Izolarea fizica nu inseamna decat lipsa contactului cu cei din afara familiei noastre. Voi ramane conectata la tot ceea ce inseamna stirile zilei, voi continua acest minunat demers numit Ajut Eu pana la final si, cu ajutorul celeilalte familii ale mele, [Observator] voi ramane #deneoprit in ceea ce priveste meseria mea de jurnalist. Povestea mea, povestea ta, povestea noastra, continua…”, a scris prezentatoarea TV pe rețelele de socializare.

Alessandra Stoicescu a visat numele fetiței sale

De când a adus-o pe lume pe fetița ei, Alessandra Stoicescu este în culmea fericirii. Atât ea cât și soțul ei, Sergiu Constantinescu, au ascultat cu atenție sfaturile medicilor pentru ca acasă să o poată îngriji cât mai bine pe micuța Sara. Însă, sunt obligatorii și vizitele la doctor pentru a se asigura că totul este în regulă.

Alessandra Stoicescu a mărturisit că a ales numele fetiței sale în urma unui vis pe care l-a avut într-o noapte, înainte să o aducă pe lume pe micuță. (CITEȘTE ȘI: CE S-A CUMPĂRAT, DE FAPT, CU BANII OBȚINUȚI DUPĂ TELEDONUL ROMÂNI ÎMPREUNĂ DE LA ANTENA 1)

“Am visat într-o noapte numele de Sara şi e un nume biblic, iar Maria este la fel. Şi se va numi Sara Maria Constantinescu. A fost binecuvântată de Papa Francisc şi de Preafericitul Părinte Daniel”, declara carismatica prezentatoare în cadrul unei emisiuni de la Antena 1.