Soțul a scos-o la NUBA pe vedeta TV ca să o vindece de depresie!

Publicat: 03/01/2020 | 22:54

Andreea Tonciu și-a văzut visul împlinit: a devenit mămică și are lângă ea și un soț! Bucuriile vieții i s-au întâmplat într-un singur an, 2016. Vedeta care s-a retras din showbiz nu a dat, însă, peste o viață fără cusur. A căzut, la un moment dat, în depresie! Dar toate se rezolvă. A știut asta și Andreea, care a urmat pașii necesari. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, are imaginile începutului de an pentru Andreea Tonciu, pe care vi le prezintă în exclusivitate.

Umplea, în urmă cu ceva ani, paginile tabloidelor cu idilele sale, dar și cu diversele controverse care apăreau una după alta. Andreea a tras, între timp, pe ”dreapta”, pentru că a vrut un cămin unde să încărunțească, printre amintiri. A dat peste alesul inimii sale, Daniel Niculescu, pe care l-a luat de soț, asta după ce devenise, cu același bărbat drag, mămică pentru întâia oară. Începuse, în acel an de bun augur pentru fosta vedetă, 2016, viața de familistă. (CITEȘTE ȘI: EBA & TOMATĂ, ÎN INSTANȚĂ PENTRU ”CUSTODIA” FETIȚEI LOR!)

A ieșit în NUBA, ca-n vremurile  bune

Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel, au petrecut o noapte de vis în club

Se întâmplă des, nu-i o tragedie: cuplurile se ceartă! Asta i s-ar fi întâmplat și Andreei. Mamă care a căzut, din păcate, în depresie, chiar anul trecut. Pentru că o iubește foarte mult, soțul a făcut tot posibilul să-și sprijine iubita căreia i-a pus verigheta pe deget. Pe final de an, Daniel i-a făcut o surpriză Andreei: a programat o ieșire în club, pentru câteva ore de relax total. (NU RATA: ”LOGODNICA” LUI BOTE S-A CUPLAT CU JUNIORUL UNUI CONTROVERSAT MILIONAR DIN FOTBAL!)

Și totul a ieșit perfect. Cei doi au ales clubul NUBA, din zona de nord a Capitalei, unde distracția a fost la ea acasă. Sigur, Andreea nu a mai fost capul de afiș, dar a gustat din oferta generoasă a unei nopți printre tinerii dornici de distracție. Când ceasul a bătut o oră destul de târzie, Andreea și Daniel au decis că e timpul să se retragă spre casă.

Andreea Tonciu, despre certurile cu soțul ei

Retrasă din lumina reflectoarelor, Andreea Tonciu a preferat să pună accent pe viața de famlie. S-a căsătorit în urmă mai bine de trei ani, a devenit mămică, iar în mediul online au apărut zvonuri conform cărora vedeta ar avea probleme în căsnicie.

Deranjată de toate aceste discuții interminabile, Andreea a răbufnit, recunoscând că ea și Daniel Niculescu se ceartă ”zilnic”, din motive adeseori puerile, dar asta nu înseamnă că mariajul este în impas. Nici nu se pune problema unui eventual divorț, mărturisește Andreea Tonciu. (VEZI AICI: AVEM IMAGINI EXCLUSIVE + DECLARAȚII DESPRE PARTY-UL DISCRET AL ELENEI UDREA)

“E adevărat că ne tot certăm zilnic. Că-și lasă șosetele aiurea sau mai știu eu ce. Dar eu mă aprind repede, fac scandal, după care uit. Asta nu înseamnă că divorțăm. O să divorțez când or muri câinii ăștia”, a dezvăluit Andreea Tonciu.

S-a luptat, însă, cu depresia. ”Mă săturasem de viața aia monotonă!”, spunea Andreea. Ea își dorea foarte tare să își găsească o ocupație, pentru că nu mai suporta să stea în casă, fără să facă nimic. „Am fost în depresie! Mă săturasem să am viaţa aia monotonă pe care o aveam. Voiam să ies, ştii cum eram înainte. Mă duceam la filmări, mă duceam la job-uri… Acum să stai închisă într-o casă, am zis că înnebunesc”, spunea bruneta. Daniel a înțeles-o perfect și i-a oferit ceea ce Andreea își dorea.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)