Soții Stegaru, la cuțite! Viorel o acuză pe Vulpiță de furt: ”Facem testul poligraf!”

Publicat: 12/06/2020 | 21:35

Soții Stegaru, la cuțite! Viorel o acuză pe Vulpiță de furt. A fost un scandal de proporții în platoul emisiunii ”Acces Direct”.

Nervoasă din cauză că Viorel i-a aruncat hainele pe geam într-un act de furie, Vulpița a spus că soțul său nu este bun de muncă și că atunci când erau în casă nu făcea nimic și nu o ajuta la treabă.

Vioreln-a stat cu mâinile în sân și a răbufnit! Bărbatul și-a acuzat soția de furt! (CITEȘTE ȘI: TOP CELE MAI BUNE GLUME CU VULPIȚA ȘI VIOREL! SOȚII STEGARU – CELE MAI CELEBRE PERSONAJE DE PE INTERNET)

„Spune numai mincuni în platou! A zis numai prostii, că eu nu am muncit, acasă. Nu e rușine?! Și minte! Nu ți-am dat bani? Ți-am spus clar și precis! Pe verigheta mea, pui… E 350 de lei. Amândouă au fost 700 de lei. O bag la furt! Că a furat verighetele! Eu spun clar: facem testul poligraf!”, i-a reproșat Viorel Vulpiței la Acces Direct.

Vulpița, însă, a negat vehement acuzația adusă de soțul ei și a fost indiferentă la auzul acelor vorbe.

Viorel și Vulpița au lansat o piesă împreună

Viorel și Vulpița au avut un mare succes cu ultima lor piesă lansată, împreună cu Rafaelo. Cei doi i-au declarat război lui Jador, după ce manelistul a ajuns locul 1 în trending alături de Alex Velea, cu melodia „Arde-mă, baby”.

După ce piesa lor, ”Om bogat sau om sărac”, a avut un mega succes, cei doi soți s-au gândit să dea din nou lovitura. ”Câinii latră, Vulpea merge” este noua melodie a Vulpiței și Viorel și în două ore a strâns deja aproape 100.000 de vizualizări.

La filmări, cei doi au dansat și s-au distrat, iar mai jos puteți vedea ce-a ieșit!