Soția și fiica mijlocie a lui Gigi Becali, incursiune-fulger în piață. Cu măștile pe față și mașina trasă la bordură, au…

Publicat: 28/03/2020 | 00:14

În plină pandemie de COVID-19, Luminița Becali a fost la cumpărături însoțită de fiica mijlocie, Alexandra. Cele două au purtat măști și s-au protejat corespunzător de coronavirus. Soția patronului de la FCSB a fost “creierul” operațiunii de aprovizionare, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

(VEZI AICI: GIGI BECALI A CUMPĂRAT UN CAMION (LA PROPRIU) DE PRODUSE ȘI… LE-A DONAT LA ”MATEI BALȘ”)

Ca să evite aglomeraţia din hypermarket-uri, Luminița și Alexandra Becali au optat pentru o piață din zona Băneasa, una deloc aglomerată de când România a intrat în stare de urgență. Fiica latifundiarului din Pipera a parcat mașina lângă bordură, în imediata apropiere a tarabelor și, preț de câteva secunde, a discutat cu mama ei. Au recapitulat, probabil, lista cu cumpărături.

Luminița și Alexandra Becali discută în mașină, imediat ce au ajuns în fața pieței

GIGI BECALI, gest uriaș în plină PANDEMIE: „În clinica mea se pot face teste de coronavirus. Așteptăm acreditare!”

Fructe și legume proaspete, direct din piață!

Ulterior, soția lui Gigi Becali a coborât din mașină și a început să studieze oferta propusă de comercianți. Fructele exotice, în special bananele și portocalele, recomandate în această perioadă, au fost printre primele cumpărate. Nici merele nu au fost uitate de partenera de viață a boss-ului de la FCSB, care a achiziționat câteva kilograme, potrivit imaginilor obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

După ce a rezolvat cu fructele, Luminița Becali s-a dus către zona de legume, de unde a ales fix ce avea nevoie, demonstrând, încă o dată dacă mai era nevoie, că este o gospodină desăvârșită, care nu lasă nimic la voia întâmplării. “Plimbarea-fulger” printre tarabe s-a încheiat după 10-15 minute, când soția multimilionarului s-a urcat în mașină și a plecat, alături de fiica ei, probabil spre vila din Pipera.

(CITEȘTE ȘI: LUMINIȚA ȘI GIGI BECALI AU PLÂNS ÎN NOAPTEA NUNȚII FIICEI LOR. GESTUL FĂCUT DE THEODORA ÎN FAȚA INVITAȚILOR)

Precizăm că Luminița Becali, cât timp s-a aflat în piață, în aer liber, nu s-a despărțit nicio clipă de masca de protecție, ajunsă, practic, indispensabilă în clipa de față. De precizat că, atunci când a fost cazul, soția celebrului om de afaceri a fost ajutată cu transportul sacoșelor până la portbagajul mașinii de vânzătoare, semn acestea din urmă o îndrăgesc, grație, în special, bunului simț pe care îl arată cu fiecare ocazie.

Soția lui Gigi Becali este responsabilă cu aprovizionarea în casă

GIGI BECALI, despre criza economică: “Vom muri de foame! Ce face Guvernul? Daţi-vă la o parte! Nu e nicio ruşine dacă nu ştiţi. Vin eu!”

Cum s-au cunoscut Luminiţa şi Gigi Becali

Luminiţa şi Gigi Becali s-au cunoscut în 1984, iar pe atunci, ea avea doar 14 ani, iar latifundiarul, 26. Căsătoria lor ar fi fost una aranjată încă de la naştere între familiile lor, așa cum e tradiția la machedoni. În plus, ei sunt verişori de gradul trei, iar nunta lor a avut loc în 1994.

Bunicii noștri au stat în aceeaşi casă, suntem rude de gradul trei, dar asta contează mai puţin”, a mărturisit Gigi Becali.

(NU RATA: ARE UNA DINTRE CELE MAI MARI AVERI DIN ROMÂNIA, DAR… CUM A APĂRUT DOAMNA BECALI LA MALL)

Căsătorită de aproape 26 de ani cu patronul de la FCSB, Luminiţa Becali a fost o persoană foarte discretă. Ea a apărut în lumina camerelor de filmat și a aparatelor de fotogafiat doar atunci când au avut loc evenimente în familie. De altfel, și soțul ei este foarte cumpătat atunci când vine vorba despre familia sa, în ciuda faptului că este un bărbat destul de vocal în alte situații.

În trecut, Gigi Becali a spus de mai multe ori că își respectă enorm soția şi că nu a făcut niciodată ceva care să le rănească pe ea sau pe fiicele lor.

Bărbatul este Dumnezeul femeii. Femeia este biserica. Am o soţie pe care o iubesc foarte mult şi Dumnezeu mi-e martor!”, a declarat Gigi Becali în cadrul unui interviu mai vechi.

Cuplul are împreună trei fete, Theodora, Alexandra și Cristina.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)