Soția sa se trezea mereu la 1:45, iar bărbatul a montat o cameră de luat vederi. După ce a văzut filmarea a sunat imediat la poliție

Publicat: 01/02/2020 | 11:35

Un bărbat a avut parte de o experiență neașteptată după ce soția i-a mărturisit că – de mai multă vreme – se trezește la ora 1:45 în fiecare noapte. Informația l-a intrigat, astfel că s-a decis să monteze o cameră de luat vederi în dormitorul conjugal.

După ce a urmărit filmarea, bărbatul și-a dat seama imediat că se afla în fața unei activități paranormale, motiv pentru care a cerut, imediat sprijinul polițiștilor. Camera de luat vederi montată în dormitor a înfățișat scene terifiante. Chiar dacă soția nu se trezea din somn, tot timpul, la ora pe care o precizase, ușile dressingului se deschideau singure, iar prezența în casă a unui personaj misterios nu a mai putut fi pusă la îndoială.

Însă polițiștii s-au declarat neputincioși în urma unei astfel de experiențe, sfătuindu-l pe bărbatul respectiv să apeleze la ajutorul unui specialist în… fenomene paranormale.