Soția polițistului-pedofil se chinuie de 5 ani să divorțeze! Pervesul se află în penitenciar, iar ea…

Publicat: 09/03/2020 | 23:42

De mai bine de cinci ani, soția lui Eugen Stan, pedofilul polițist care a agresat doi copii într-un lift, se chinuie să divorțeze. Femeia pare că e prizonieră într-o căsnicie compromisă. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații uluitoare.(CITEȘTE ȘI: BREAKING NEWS. CÂȘTIGĂTORUL PREMIULUI DE 11 MIL. € DE LA LOTO, JEFUIT DE UN APROPIAT! HOȚUL I-A INTRAT ÎN CASĂ ȘI…)

D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan)a intrat în posesia unor amănunte de-a dreptul uluitoare legate de situația complicată cu care se confruntă soția pedofilul polițist care a agresat doi copii într-un lift.(NU RATA: MAMA BIANCĂI ȘI-A DENUNȚAT GINERELE LA POLIȚIE: ”ESTE AGRESIV CU FIICA MEA! A FĂCUT SCANDAL ÎN CASĂ PÂNĂ LA 3 DIMINEAȚA…”) 

Femeia, care i-a fost alături timp de apropximativ 22 de ani lui Eugen Stan, pare că e prizonieră într-o căsnicie compromisă. De mai bine de cinci ani, aceasta se chinuie să divorțeze de polițistul-pedofil. În anul 2015, femeia a cerut desfacerea căsătoriei, dar dosarul de divorț al celor doi a fost suspendat. Din câte se pare, în urmă cu cinci ani, cei doi nu s-au prezentat în fața instanței și s-a constatat perimarea cererii.

La cinci ani de la prima acțiune de divorț, soția polițistului Eugen Stan pare mai hotărâtă ca oricând să își încheie socotelile cu acesta. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, recent, femeia a solicitat instanței de judecată repunerea pe rol a dosarului de divorț, iar magistrații au luat decizia de-al cita pe fostul polițist la penitenciarul în care este încarcerat. Din câte se pare, primul termen al divorțul este stabilit chiar înainte de Paște.(NU RATA: FIUL NELEGITIM AL LUI VALI VIJELIE S-AR PUTEA ÎNTOARCE ÎN ÎNCHISOARE! A FOST GĂSIT DE POLIȚIE ÎN TIMP CE…)

Soția polițistului-pedofil se chinuie de 5 ani să divorțeze!

Angajat cu ajutorul socrului!

În urmă cu ceva timp, site-ul nr.1 din România a aflat detalii despre parcursul lui Eugen Stan, pedofilul poliţist, recreând traseul acestuia în cadrul Jandarmeriei şi al Poliţiei Rutiere. Stan a fost angajat la Jandarmerie de tatăl fostei lui soţii. Colegii spun că Stan ar fi avut probleme la testele psihologice, dar că, într-un final, a reușit să le treacă şi să fie angajat la Jandarmerie. Tot fostul socru a fost cel care l-a ajutat pe Stan să fie mutat de la Jandarmerie la Brigada de Poliţie Rutieră, pe postul de şofer, în august 2010.

Fosta soţie a lui Eugen Stan a fost de-a dreptul şocată de vestea că tocmai el a fost cel mai căutat om din Capitală, pentru fapte greu de imaginat. „El si-a găsit pe altcineva, nu o cunosc pe persoana respectivă. M-a şocat, la fel şi pe fiica mea. A păstrat legătura cu fata noastră, dar mai puţin. Suntem şocaţi cu toţii. Îmi este foarte ruşine. Are un singur copil, pe fiica noastră, de 22 de ani”, a mărturisit fosta soţie a lui Eugen Stan.

Soția polițistului-pedofil e prizonieră într-o căsnicie compromisă

Poliţistul de la Brigada Rutieră a agresat sexual doi fraţi

 Vă reamintim că Eugen Stan a agresat în liftul unui bloc din sectorul 6 al Bucureştiului o fată şi un băiat, de 4, respectiv 9 ani. Camerele instalate în lift au surprins toate momentele. În vârstă de 47 de ani, acesta lucra în calitate de şofer la Brigada Rutieră. Tatăl micuţilor agresaţi de agent era la serviciu, iar mama lor se afla internată în spital, astfel încât băiatul şi fetiţa au fost lăsaţi în grija naşei lor.

La vremea respectivă, anchetatorii l-au căutat într-o zonă de 50 străzi în jurul locului unde a avut loc atacul. Până ce făptaşul să fie prins, poliţiştii au audiat şapte persoane, dar niciuna nu a fost reţinută. Aproape 1.000 de oameni au sunat la 112 pentru a sesiza că l-ar fi văzut pe suspect. Asta, după ce Poliţia Capitalei a dat publicităţii imagini cu el.