Soția lui Vladimir Drăghia continuă „partajul” cu fostul. Am aflat ce conține al 14-lea dosar

Publicat: 06/03/2020 | 23:52

Acum câțiva ani, actuala soție a lui Vladimir Drăghia a luat decizia de a se ”rupe” de o altă relație. Despărțirea de Răzvan Cocea a decurs în condiții amiabile, foștii parteneri preferând să meargă la notar pentru a rezolva ecuația sentimentală ajunsă într-o fază complicată. Toate necunoscutele de până atunci au devenit amintire în fața notarului, iar mariajul a fost desfăcut. Numai că, după un timp, Alice Cavaleru a luat o decizie surprinzătoare, dându-l în judecată pe fostul soț. Iar la mijloc s-a aflat și se află o avere colosală. Primul dosar a fost deschis în anul 2017, iar de atunci și până astăzi au fost înregistrate la judecătorie nu mai puțin de 14 dosare. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia unor informații de ultimă oră referitoare la demersurile soției lui Vladimir Drăghia și vi le prezintă în exclusivitate. (CITEȘTE ȘI: VLADIMIR DRĂGHIA A PRIMIT O VESTE CUMPLITĂ. SOȚIA LUI, ALICE CAVALERU, ÎI ESTE ALĂTURI ȘI ÎL AJUTĂ)

Despărțirea în condiții amiabile, în fața notarului, a fost doar vârful aisbergului, fiindcă Alice Cavaleru a reconsiderat decizia pe care a luat-o și s-a decis să pornească pe drumul justiției pentru a recupera o sumă de bani impresionantă. Procesul a fost deschis la Judecătoria Sectorului 1 din București, având ca obiect… partajul bunurilor comune și lichidarea regimului matrimonial. În fața magistraților, Alice Cavaleru ar fi spus că, în timpul mariajului pe care l-a avut cu Răzvan, a construit – împreună cu acesta – un imobil. Acesta a fost partajat în șapte apartamente, șase dintre acestea fiind vândute. (VEZI ȘI AICI: CE MARE S-A FĂCUT FETIȚA LUI VLADIMIR DRĂGHIA!)

Fostul partener de viață ar fi luat toți banii

Alice Cavaleru a declarat că sumele obținute în urma vânzării celor șase apartamente ar fi fost încasate exclusiv de fostul soț, motiv pentru care a cerut judecătorilor să-i fie acordată cota cuvenită din apartamentul pe care Răzvan Cocea îl deține în imobilul respectiv – cel de-al șaptelea apartament -, plus 50% din suma pe care acesta a primit-o din vânzarea celor șase apartamente.  Totuși, după deschiderea procesului, Alice Cavaleru a ajuns la concluzia că… nu poate achita taxa de timbru, motiv pentru care a dorit să renunțe la judecarea cauzei. (NU RATA: PRIMELE IMAGINI CU VLADIMIR DRĂGHIA & SOȚIA DUPĂ CE ALICE I-A DESCHIS ”FOSTULUI” PROCES PENTRU AVERE! E CLAR CĂ…)

”Respinge excepția netimbrării acțiunii invocată de pârâtul Cocea Răzvan. În baza art. 406 cod procedură civilă ia act de renunțarea la cererea formulată de reclamanta Neacșu Cavaleru Maria Alice , (…) împotriva pârâtului Cocea Răzvan (…). Respinge cererea pârâtului de acordare a cheltuielilor de judecată. Cu drept de recurs în termen de 30 zile de la comunicare”, s-a arătat în decizia magistraților.

Alice Cavaleru a declarat că sumele obținute în urma vânzării celor șase apartamente ar fi fost încasate exclusiv de fostul soț

 

Un adevărat carusel al proceselor

La sfârșitul lunii ianuarie 2019, Alice Cavaleru i-a deschis un alt proces lui Răzvan Cocea, tot la Judecătoria Sectorului 1, obiectul dosarului fiind același: partajul bunurilor comune și lichidarea regimului matrimonial. După mai multe termene, magistrații au ajuns la un verdict, dar a fost vorba despre unul care nu avea cum să o mulțumească pe soția lui Vladimir Drăghia, ajutorul public judiciar nefiind acordat. (VEZI AICI: ALICE CAVALERU, SOȚIA LUI VLADIMIR DRĂGHIA, RĂSPUNDE CÂRCOTAȘILOR)

Respinge cererea formulată de petenta Neacșu Cavaleru Maria Alice de acordare a ajutorului public judiciar ca rămasă fără obiect”, au decis magistrații de la Judecătoria Sectorului 1, conform informațiilor obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

În astfel de condiții, Alice Cavaleru nu avea cum să lase lucrurile ”în aer”, iar ”războiul celor 7 apartamente” a mers mai departe, fiindcă – precum se știe – important nu este câștigi o bătălie, ci doar războiul. (NU RATA: VLADIMIR DRĂGHIA, POVESTE DE IUBIRE CU O CONCURENTĂ DE LA ”VOCEA ROMÂNIEI”!)

”Războiul celor 7 apartamente continuă”

Este deschis un nou ”front” de luptă

Poate că fostul soț a crezut, în această fază a ”contrelor judiciare”, că Alice Cavaleru va spune ”pas” și va renunța la acțiunile în justiție. Numai că soția lui Vladimir Drăghia a decis să contraatace, iar în luna decembrie a anului trecut a trecut din nou în ofensivă, încercând să transforme prima înfrângere într-o victorie. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a prezentat informația, în exclusivitate, la vremea respectivă. (CITEȘTE ȘI: VLADIMIR DRĂGHIA, FILMAT CU FAȚA TUMEFIATĂ. AVEM IMAGINILE NECENZURATE!)

Pe data de 2 decembrie a mai fost deschis un proces, cu același obiect – ”partaj bunuri comune/lichidarea regimului matrimonial” iar lupta dintre foștii parteneri de viață a continuat.

Soția lui Vladimir Drăghia primește încă o ”lovitură” în instanță

Imobilul construit alături de fostul soț nu o poate lăsa indiferentă pe Alice Cavaleru, sumele pe care ar putea să le primească în instanță fiind consistente. (VEZI ȘI: VLADIMIR DRĂGHIA A DEVENIT POET)

Însă magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 București, analizând materialul probatoriu, au luat încă o decizie care o va nemulțumi pe Alice Cavaleru, iar CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă oferă informația în exclusivitate. Pe 22 ianuarie 2019 fusese anulată cererea de chemare în judecată formulată de soția lui Vladimir Drăghia, iar aceasta a cerut reexaminarea dosarului, numai că în luna ianuarie a acestui an… nu i s-a mai fixat niciun termen, ultima modificare purtând data de 2 martie 2020. (NU RATA: ADEVĂRUL DESPRE PREMIUL DE LA EXATLON DONAT DE VLADIMIR DRĂGHIA UNOR COPII. CE S-A ÎNTÂMPLAT CU CEI 100.000 DE EURO)

”Tip soluție: Anulează cererea. Soluția pe scurt: În temeiul art.200 alin.(4) Cod proc.civ., anulează cererea de chemare în judecată, având ca obiect partaj bunuri comune, formulată de reclamanta Cavaleru Alice. Cu cerere de reexaminare în termen de 15 zile de la comunicare. Pronunţată astăzi 22 ianuarie 2019, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţii, prin mijlocirea grefei instanţei. Document: Încheiere finală (dezinvestire) – 22.01.2020” (CITEȘTE ȘI: VLADIMIR DRĂGHIA, LA CEA MAI MARE PROVOCARE: ”AVEM MÂINILE OCUPATE CU ZORA!”)

Rămâne de văzut dacă această ”luptă” va continua sau dacă Alice Cavaleru va decide să se oprească, să uite diferendul financiar și să renunțe la sumele pe care – conform celor declarate în instanță – ar trebui să le primească din partea lui Răzvan Cocea.

Va depune armele Alice Cavaleru?

Vladimir Drăghia:”Am avut mare noroc că am cunoscut-o”

Trecând peste dezamăgirile provocate de ”războiul celor 7 apartamente”, Alice Cavaleru este o soție și mamă fericită. Chiar Vladimir Drăghia a recunoscut că ea îi este ”jumătatea de suflet” și că este foarte fericit fiindcă destinul i-a adus-o în viață.

”Alice a rămas însărcinată la trei luni după ce ne-am cunoscut. Nu a fost o sarcină planificată, dar nici accidentală. În momentul în care Alice a intrat în viața mea, mi-am dat seama că așa arată femeia cu care vreau să fiu, femeia cu care vreau să fac cel puțin un copil. Am avut mare noroc că am cunoscut-o”a declarat Vladimir Drăghia pentru viva.ro.

Dar, cu toate că Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia încearcă să țină viața personală într-un… con de umbră, fiind destul de discreți din acest punct de vedere, nu lipsesc – totuși – fotografiile de pe rețele de socializare. Iar unele dintre ele, în care apare micuța Zora – răsfățata familiei – au dat naștere unor controverse. Mulți dintre fani au fost de părere că Alice Cavaleru ar trebui să aleagă ”ținute” mult mai optimiste pentru micuță, nu doar hăinuțe închise la culoare. Iar partenera de viață a lui Vladimir Drăghia a reacționat ”la moment”. Ca răspuns la respectivele comentarii, fericita mămică a postat, la un moment dat, și o fotografie în care Zora apare îmbrăcată în roz, oferind o replică… vizuală cârcotașilor. (NU RATA: JUDECĂTORII AU MOTIVAT CONDAMNAREA LA ÎNCHISOARE A PREZENTATORULUI TV)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)