Soția lui Ștefan Bănică a apelat din nou la estetician. Cum arată acum Lavinia Pîrva, după cea mai recentă intervenție

Publicat: 08/12/2020 | 18:41

Lavinia Pîrva a apelat din nou la estetician. Soția lui Ștefan Bănică a decis că este timpul pentru o nouă schimbare, așa că a călcat pragul cabinetului esteticianului și și-a mărit buzele.

Lavinia Pîrva este o femeie cochetă, căreia îi place mereu să arate bine. Și pentru că ridurile sau alte defecte venite odată cu trecerea anilor nu iartă pe nimeni, soția lui Ștefan Bănică nu s-a ferit niciodată să recunoască faptul că a apelat la estetician.

De această dată, bruneta a postat pe Instagramul său o fotografie în care le arată fanilor noile proceduri la care a apelat, pentru a arăta mai bine. Pentru că era nemulțumită de o asimetrie la nivelul buzelor sale, Lavinia Pîrva a decis că este timpul să își injecteze din nou acid hialuronic și fix asta a și făcut. Soția lui Ștefan Bănică nu doar că și-a corectat defectul buzelor, ci le-a și adus un pic de volum și a apelat și la un tratament la nivelul tenului.

Ce spune Lavinia Pîrva despre intervențiile estetice

Lavinia Pîrva a fost mereu sinceră, mai ales atunci când a venit vorba de intervențiile estetice. Soția lui Ștefan Bănică a recunoscut că a apelat la estetician atunci când a simțit că are nevoie de acest lucru, dar procedurile pe care le-a făcut au fost unele minore.

„În general nu simt nevoia să mă justific pentru lucrurile pe care le fac sau pe care nu le fac, deși citesc și aud adesea multe lucruri false la adresa mea. Însă pentru că am primit foarte multe întrebări, mă simt obligată față de oamenii care mă apreciază și sunt alături mine să explic această schimbare de imagine!

În primul rând, nu mi-am făcut și nu am nicio operație estetică! Când va fi nevoie și medicul specialist va considera că trebuie, poate o voi face! Însă, pentru moment, sunt într-un program de remodelare și rejuvenare facială+corporală, minim invazive! Nu am ascuns acest fapt, le-am făcut publice de fiecare dată! În al 2-lea rând, menționez că, tot la indicațiile specialistului, am făcut o remodelare și hidratare de buze, de care sunt foarte mulțumită! Procedura este minim invazivă, cu rezultate foarte frumoase!
Sunt femeie, îmi iubesc corpul și iubesc frumusețea! Consider că a avea grijă de tine este un simț pe care orice femeie ar trebui să îl dețină! Îmi place să mă văd frumoasă și îmi place ca lumea să vadă același lucru!”, a scris Lavinia Pârva pe contul ei de Instagram, în urmă cu mai mult timp.