Soția lui Sonny Flame reacționează după ce s-a speculat că artistul are o relație cu Elena Ionescu la Survivor România: ”M-am scârbit!”

Publicat: 15/04/2020 | 11:20

Intrigi la nivel înalt în competiția Survivor România! Concurentul Ghiță Balmuș a lansat acuzația că Sonny Flame are o relație extraconjugală cu Elena Ionescu în timpul concursului din Republica Dominicană. Lena, soția artistului, vine cu reacții tăioase.

Fanii au observat apropierea dintre cei doi cântăreți, Sonny Flame și Elena ionescu. Aceștia petrec non-stop timpul împreună și chiar dorm sub aceeași pătură. Unii fani spun că se cunoșteau dinainte și că acesta ar fi motivul pentru care petrec atât de mult timp unul în compania celuilalt. Ghiță Balmuș vine, însă, cu acuzații clare.

„Elena a îndepărtat-o pe Asiana în momentul în care Sonny Flame a intrat în competiție. În momentul în care Sonny a venit, Elena a stat cu Sonny non-stop pe plajă, non-stop sub pătură, non-stop cu cana în mână. Două persoane una lângă cealaltă”, a mărturisit Ghiță Balmuș.

Lena Preda a reacționat rapid după speculațiile concurentului. Invitată la emisiunea FanArena, frumoasa brunetă a comentat acuzațiile lui Ghiță aduse soțului ei. Femeia știe că între Sonny și Elena nu este nimic mai mult decât o prietenie. Mai mult, a declarat că o admiră pe faimoasă pentru că are o tărie de caracter foarte bună.

 „De la Ghiță mă aștept la orice. Nici nu vreau să iau în considerare ceea ce spune. E o răutate. Eu știu ce am acasă. Știu de ce s-a dus acolo. Noi de acasă, de când ne uitam la Survivor, o admiram pe Elena. Spuneam că are o tărie de caracter foarte bună, cum suportă toate răutățile. El s-a dus acolo cu o părere bună despre ea. Chestia a fost reciprocă, dar de aici până la o relație… Se pare că Ghiță își ține promisiunea față de Grațiela și se răzbună. Indiferent dacă își calcă pe caracter”, a mărturisit soția lui Sonny Flame.

Întrebată de confictele din echipa Faimoșilor, Lena a declarat că a fost „scârbită” de tot ceea ce se întâmplă. „În tot circul ăsta mi se pare că trebuie să ai o doză de răutate și viclenie să ajungi ceva mai departe. Văzând emisiunea de astăzi, chiar m-am scârbit. Asta e situația, așa s-a ajuns în echipa lor”, a mai spus Lena.