Soţia lui Ramon de la MasterChef nu îşi poate reveni din şoc: „A murit lângă ea, plângea întruna”

Publicat: 18/03/2020 | 09:41

Apar în spațiul public informații cutremurătoare despre momentul morții lui Ramon Chicireanu, fostul concurent de la Masterchef. Acesta s-a stins pe un pat de spital din Germania, acolo unde s-a dus pentru a lupta, cu ultimele puteri, să rămână în viață pentru familia lui. 

Ramon Chicireanu s-a stins din viață la numai 37 de ani, după o lungă luptă cu cancerul. Fostul concurent de la Masterchef a învins boala nemiloasă de 2 ori, dar a 3-a oară nu a mai reușit. Marius Baldovin, bunul prieten al lui Ramon a povestit pentru wowbiz.ro că a sunat-o pe Roxana, soția acestuia și era distrusă de durere.

Tragedia a fost cu atât mai mare cu cât Roxana l-a privit pe Ramon Chicireanu cum i se stinge sub priviri, fără a putea face ceva pentru a-l salva pe soțul său.

„Nu mi-a venit să cred că a murit Ramon. Atunci când am citit știrea, am crezut că îmi fuge pământul de sub picioare. Imediat, mi-am zis că nu este adevărat. Știam că avea probleme, dar nu credeam că totul se vă termina atât de repede. Am pus mâna pe telefon și am încercat să iau legătură cu Roxana, soția lui Ramon, femeia pe care el o venera. Era distrusă, mi-a spus că totul este adevărat, că Ramon al ei s-a dus. Plângea întruna! După ce s-a mai liniștit un pic, mi-a zis că era lângă el în clipa în care totul s-a sfârșit. E sfâșietor. Sper ca Dumnezeu să îi dea putere și să poată să își canalizeze atenția spre cei trei copii! Iar despre Ramon, ce pot să mai spun decât ”la revedere prietene și drum bun către îngeri”, a declarat Marius Baldovin, pentru sursa citată.

Ramon Chicireanu plecase în Germania, acolo unde dorea să urmeze un tratament extrem de costisitor, toate acestea pentru a putea fi alături de familia, lui în continuare. Din păcate, trupul fostului concurent de la Masterchef a cedat, iar acesta s-a stins din viață la numai 37 de ani. Toți cei care vor să ajute familia lui Ramon Chicireanu cu donații pentru repatrierea trupului o pot face în continuare, cu ajutorul conturilor ce se regăsesc pe pagina de Facebook a fostului concurent de la Masterchef.