Soția lui Pepe a făcut furori în orașul în care artistul s-a îndrăgostit de ea! ”Am simțit de la început că…”

Publicat: 11/12/2019 | 09:31

Raluca și Pepe s-au îndrăgostit unul de celălalt în Spania, așa că superba țară vizitată de atâția turiști a devenit o destinație obișnuită pentru cele două vedete. Chiar zilele trecute Raluca și Pepe s-au reîntors pe tărâm iberic, mai precis, Barcelona, acolo unde soția cântărețului a întors privirile pe stradă.

Nu foarte mulți știu că Spania reprezintă o destinație foarte specială pentru cuplul format din Pepe și Raluca Pastramă. Artistul a dezvăluit de curând că este locul în care s-a îndrăgostit de soția lui, iar aceștia au revenit cu foarte mult drag în Barcelona. Acolo unde Raluca și-a pus în valoare silueta, purtând o ținută casual, notează playtech.ro. (CITEȘTE ȘI: DETALII TERIFIANTE APAR ÎN DOSARUL ”FRATELUI” LUI PEPE. VICTIMA AR FI PUTUT SUPRAVIEȚUI, DOAR CĂ… I-AU STRIVIT CAPUL DE CALDARÂM!)

Soția lui Pepe a îmbrăcat chiar și o pereche de colanți, într-o nuanță închisă, jeanși albaștri, dar și o jachetă pufoasă, supradimensionată. Cântărețul a postat și o serie de fotografii, alături de soția lui. (NU RATA: PEPE, DEZVĂLUIRI INCITANTE DESPRE RELAȚIA CU SOȚIA LUI! CE PROMISIUNE INTIMĂ A PRIMIT RALUCA DE LA CELEBRUL CÂNTĂREȚ)

Cum s-au ”cuplat” Pepe și Raluca

Artistul avea să dezvăluie cum a cunoscut-o pe Raluca și cum s-a îndrăgostit, iremediabil, de ea. ”Mi-am dat seama că vreau să formez un cuplu cu ea atunci când am cunoscut-o mai bine în Spania și când am dormit ca frații și ne-am întors ca frații. Am constatat că e altfel decât restul. (…). Frumusețea relației noastre este că eu am simțit de la început că nu își dorește să iasă în față, nu își dorește să apară… Raluca se ocupă de grădiniță, ea și-a dorit să aibă ocupația ei, nu a vrut să fie soția lui Pepe și atât. Cred că orice femeie își dorește asta și cred că orice bărbat își dorește așa ceva. Altfel, ar sta acasă și m-ar toca pe mine la cap. (…) I-am oferit tot suportul logistic și financiar, iar în momentul de față nu că mă face mândru, sunt super-mega-încântat și fericit de cum funționează lucrurile”, a povestit de curând Pepe.