Soția lui Cabral, adevărul despre mariajul celor doi. Cum a cerut-o prezentatorul de soție: „Nu a fost dragoste la prima vedere”

Publicat: 17/12/2020 | 16:27

Andreea și Cabral Ibacka au un mariaj de mai bine de 9 ani și se pare că cei doi se înțeleg de minune. Deși dragostea plutește în aer acum, cei doi nu au avut parte de o iubire cu „scântei” la început. Despre toate aceste aspecte a vorbit chiar Andreea Ibacka!

Andreea Ibacka a vorbit deschis despre mariajul cu Cabral și a mărturisit că între ei nu a fost dragoste la prima vedere. Mai mult, prezentatorul a avut un mod inedit de a o cere de soție.

Cu bune, cu rele, au trecut 9 ani de când sunt împreună, iar de când a apărut în viața lor micuța Namiko, celor doi nu le mai lipsește nimic.

„Dragoste la prima vedere nu a fost. Ba chiar aș spune că nu prea l-am simpatizat  în  primele  luni.  Eram  mai supărăcioasă, eram copil, nu am văzut cu ochi buni câteva glumițe de-ale lui. Vorbind  din  experiența personală, aș spune  că  o  familie  trainică  se clădește și se sudează în timp. Așa că primele noastre interacțiuni rămân doar niște povești savuroase de spus mai departe. Ce mai contează că mi-a mâncat tinerețile?! (zâmbește)” a spus Andreea Ibacka, pentru viva.ro.

Cum a fost Andreea Ibacka cerută în căsătorie de Cabral

„A strigat din parcarea blocului, de l-au auzit toți vecinii mei din Dristor, dar și pofticioșii de la coadă de la shaorma. Bine, și eu l-am pus să repete, mă făceam că nu-l aud bine de la balcon, de la etajul trei” a spus Andreea Ibacka, pentru sursa citată.