Soția lui Andrei Ștefănescu vorbește pentru prima dată despre boala soțului său: „Mai dacă era mai periculos sau nu?”

Publicat: 23/06/2020 | 16:42

Antonia, soția lui Andrei Ștefănescu, una dintre vedetei de la Antena 1 care a fost infectat cu noul coronavirus, le răspunde celor care de la apariția informației în spațiul public, au susținut că actorul minte cu privire la diagnosticul său. 

Andrei Ștefănescu a fost depistat pozitiv cu coronaviru și, deși, este asimptomatic, se află internat „Matei Balș” din Capitală. Printre cei care au susținut nu spune adevărul se află și Olivia Steer, care a comentat pe marginea faptului că acesta și-a sărutat copilul înainte de a pleca la spital, pentru a fi internat, dat l-a și acuzat că joacă un rol.

Citește și: Olivia Steer a primit replica de la Andrei Ștefănescu: ”Cât de câine să fii…” Soția lui Andi Moisescu spusese că Andrei minte, nu are coronavirus

Atacul la obiect al Antoniei

Văzând că soțul ei este atacat din toate părțile, Antonia, soția lui Andrei Ștefănescu, a lansat un atac dur în mediul online. „Vă lămuresc eu de ce și-a pupat copilul: fiindcă și înainte să primească telefonul că e pozitiv îl pupase. Și de dimineață îl pupase, și seara la culcare îl pupase, și de o sută de ori pe zi îl pupase, în fiecare zi.

Fiindcă, ce să vezi?! Locuiește în aceeași casă cu copilul și cu nervasta, nu a picat în clipa aia din Lună infectat, ca să transmită virusul, infectat era și înainte de telefon, și cu o zi înainte, și cine mai știe de când, chiar credeți că mai conta sau că era mai periculos după ce a aflat rezultatul? Era tot el, nu avea simptome nici înainte, nici după aflarea rezultatului.

Puțin creier și puțină logică, atât e necesar ca să nu bați câmplii laolaltă cu toți imbecilii de pe FB, doar puțin. Desigur, unde e cazul, că de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere”, a comentat Antonia pe Instagram.

Nu rata: Cum a aflat Andrei Ștefănescu că este infectat cu coronavirus: ”A trebuit să mă duc la spital. Am trezit-o pe Antonia și…”

Declarațiile lui Andrei Ștefănescu

Olivia Steer, soția lui Andi Moisescu, l-a acuzat pe Andrei Ștefănescu de faptul că joacă un rol și că nu este infectat cu noul coronavirus. Replica acestuia nu s-a lăsat așteptată.

„Nu am făcut rău nimănui. Nu am omorât pe nimeni. Am venit doar la spital fiind bolnav. Nu-mi doresc să fiu în spital, nu mi-am dorit să fiu pozitv, nu mi-am dorit să fiu criticat, nu mi-am dorit să promovez COVID-ul. Absolut deloc! Pur și simplu, am povestit întâmplarea mea. Sunt extrem de dezamăgit!”, a declarat el la Antena3.

Andrei Ștefănescu a mai dezvăluit că l-a apucat plânsul, atunci când a văzut în ce hal este arătat cu degetul. El a mai spus că o cunoaște pe Olivia Steer și nu s-ar fi așteptat la așa ceva. Avea, despre soția lui Andi Moisescu, o părere bună. ”Mi-a venit efectiv să plâng când am văzut. Eu o știu pe Olivia Steer. Aveam o părere despre ea. Ideea este că am rămas extrem de dezamăgit”.