Soția lui Andrei Duban a izbucnit în lacrimi la Survivor România și a dat cărțile pe față: “Știu exact ce fac, nu sunt o…”

Publicat: 03/03/2020 | 11:54

Discuțiile aprinse au atins cote maxime în tabăra echipei “Faimoșii” din cadrul emisiunii “Survivor România”! Grațiela Duban a izbucnit în lacrimi în cadrul ediției trecute a show-ului și a vorbit despre cum este ea, de fapt. Mărturisirile actriței au înfuriat-o pe Elena Ionescu. Cântăreața și-a impus punctul de vedere.

Citește și: Atenție, imagini cu puternic impact emoțional! Grațiela Duban și Elena Ionescu, bătaie la Survivor România de la Kanal D?!

Grațiela Duban a plâns la “Survivor România”: “Știu exact ce fac, nu sunt o…”

S-au încins din nou spiritele pe platourile de filmare din Republica Dominicană, după ce Elena Ionescu a acuzat-o pe Grațiela Duban că joacă teatru. După cum puteți vedea în clipul de mai jos, la minutul 17:00, artista stă de vorbă cu câțiva dintre colegii săi de echipă, iar printre aceștia se numără și soția lui Andrei Duban

“De unde atâta încărcare? Ea face lucrurile care îi plac și nimeni nu s-a băgat peste ea”, a afirmat Elena Ionescu în cadrul ediției de aseară de la “Survivor România”.

“Poate ea e încărcată… Sau poate psihic, nu mai rezistă. Nu ai de unde să știi ce este în sufletul ei. Poate și eu simt nevoia să plâng acum, asta încerc să spun…”, a reacționat Ghiță.

Replicile concurentului aflat în competiția de la Kanal D a nemulțumit-o pe Elena Ionescu, care a mărturisit în cadrul unui interviu următoarele: “A intervenit și Ghiță, care speram să înceteze cu aceste discuții inutile și comentarii degeaba”.

Discuția începută alături de grup de cântăreață a continuat cu declarațiile Grațielei Duban, care nu și-a putut stăpâni lacrimile.

“Păi și eu de ce nu am voie să plâng? Știi că mâine e ziua copilului meu? Știi? Știi treaba asta? Da? Poate eu am săptămâna asta un pic mai sensibilă din cauza lucrului ăstuia, da? Și poate jignirea ta a umplut paharul de sensibilitate al meu și poate așa am răbufnit eu, da?”, a spus soția lui Andrei Duban.

Îndrăgita actriță a plâns și în cadrul interviului oferit singură, în fața unei camere de filmat: “Să nu mai zică despre mine că sunt o mincinoasă, că nu sunt o mincinoasă. Urăsc să mi se spună lucrurile astea când eu știu exact ce fac”.

La un moment dat, ea i-a spus Elenei Ionescu: “Am voie să plâng, am voie să răbufnesc, am voie să fiu emotivă, fără ca tu să mă acuzi că joc teatru?”/ “Am voie să fac lucrurile astea? Pot?”. Răspunsul artistei nu a întârziat să apară: “Da, Grațiela, poți să faci ce vrei tu”.

Ulterior, soția lui Andrei Duban a subliniat: “Mulțumesc frumos, Elena, dacă-mi permiți lucrul ăsta! Îți mulțumesc frumos!”. Reacția sa a nemulțumit-o din nou pe Elena Ionescu, care și-a stăpânit nervii: “Asta iar e o… nu mai zic…”.

Elena Ionescu, compleșită de dorul de copil și problemele personale

În cadrul interviului oferit în fața camerelor singură, focoasa brunetă a mărturisit: “A început să plângă, a început să se victimizeze, că ea are un copil acasă și că eu sunt cea care i-a pus capac aici cu toate problemele pe care i le fac. Lucru, complet neadevărat! Un fel de: hai să găsim un subiect să dăm în Elena, că nu mai aveam demult un subiect cu ea”.

Ulterior, Elena Ionescu a continuat discuția alături de ceilalți concurenți ai show-ului și, la un moment dat, Grațiela Duban s-a ridicat și a plecat de lângă grup, fără să audă toate afirmațiile făcute de rivala ei.

“Mă depășesc, frate, mă depășesc discuțiile, iertați-mă, suntem în junglă. Și, în momentul de față, mă depășesc… și eu am un copil mic! Și eu am un copil mic, și eu plâng de dorul lui, nici eu nu-l văd, frate. Și eu am greutăți acasă, și eu nu am familia întreagă, și eu am probleme pe care nu stau să mi le spun față de Grațiela, să mă duc la ea să-i spun: Grațiela, știi, am o groază de probleme și tu ești cauza problemelor mele”, a mai spus cântăreața, care era nervoasă.