Soția lui Andrei Duban a făcut anunțul la Survivor România: „Din momentul ăsta, tu nu mai exiști pentru mine”

Publicat: 17/02/2020 | 07:27

Nicio zi fără certuri la Survivor România! Grațiela, soția lui Andrei Duban, a avut un scandal monstru cu nimeni alta decât Elena Ionescu, cea pe care o acuză că este o adevărată viperă. 

Spiritele se aprind la Survivor România! Grațiela, soția lui Andrei Duban a avut câteva replici dure de spus la adresa Elenei Ionescu, după ce cântăreața s-a răfuit verbal și cu Ghiță, cel alături de care Grațiela a fost surprinsă în momente tandre. Într-un moment de tensiune și sinceritate, Grațiela a intervenit în cearta dintre Elena Ionescu și Ghiță și i-a aruncat vorbe grele cântărețeo.

Tensiunea a atins cote maxime, iar concurenții nu au mai ținut cont nici măcar de faptul că sunt filmați și au dat totul pe față. Dialogul dintre Elena Ionescu și Ghiță a fost unul halucinant, dar ceea ce i-a zis Grațiela artistei întrece orice imaginație.

„Ghiță este un om irascibil și nu știe să se oprească” a spus Elena Ionescu, despre colegul său.

„Băi, mă minți cu atâta nerușinare, băi…” a replicat, imediat, Ghiță.

„Mincinos ești tu!” a continuat Elena, fără să stea prea mult pe gânduri.

În cearta celor doi a intervenit imediat și Grațiela, care i-a aruncat vorbe dure Elenei Ionescu.

„Eu ți-am mai zis o dată să nu-mi mai pronunți tu mie numele. Noi două nu avem nimic de discutat. De aseară, te-am rugat frumos să te prefaci că nu mă cunoști, pentru că pentru mine, tu nu mai exiști și eu pentru tine nu mai exist.
Faci pe victima, dar tu ești cea mai mare viperă din acest grup” a spus Grațiela, către Elena Ionescu.