Soția lui Alexandru Cumpănașu, dezvăluiri fără perdea despre performanțele sexuale ale „profului online”: „Nu folosește obiecte strecurate în pantaloni”

Publicat: 08/01/2021 | 16:43

Alexandru Cumpănașu se află în centrul unui scandal-monstru din cauza conținutului pe care îl publică pe contul lui de TikTok. „Profu online”, așa cum s-a autointitulat a intrat în vizorul tuturor și din cauza unei conversații pe care ar fi avut-o cu o minoră, pe Whatsapp. Între toate aceste lucruri care nu-i fac deloc bine imaginii sale, soția lui Alexandru Cumpănașu, Simona, a găsit momentul potrivit pentru a vorbi despre performanțele sexuale ale acestuia.

Într-o înregistrare publicată pe TikTok, Simona, soția lui Alexandru Cumpănașu a scos la iveală detalii intime legate de performanțele sexuale ale soțului său.

Pentru că numele lui a stârnit numeroase controverse în ultima perioadă, iar oamenii de pe rețeaua de socializare au început să pună tot felul de întrebări, Simona Cumpănașu a oferit răspunsul la toate.

”Da, este bine să nu mai răspundă, dar ca să lămuresc eu pe toată lumea: nu folosește nici Titan Gel, nici alt gel, nici alte pastile și nici alte obiecte strecurate în pantaloni”, spune Simona Cumpănașu, în clipul video cu pricina. ”Mulțumesc pentru clarificare”,a replicat Alexandru Cumpănașu.

Alexandru Cumpănașu, conversație cu o minoră, pe Whatsapp

Așa cum vă spuneam și mai sus, „profu online” a mai stârnit controverse în ultima perioadă, după ce s-a spus că ar fi vorbit pe Whatsapp cu o minoră de 17 ani și îi făcea acesteia avansuri insistente.

”Ea spune că avea 17 ani și am vorbit pe WhatsApp. Eu, efectiv, nu-mi aduc aminte ce am vorbit acum 2 zile. Coversațiile, cel puțin la mine, sunt de ordinul miilor în fiecare zi. Am căutat să văd despre ce este vorba, nu găsesc conversația. Nu am negat existența lor. Până la urmă, ce este ilegal acolo? Reiese de undeva, de acolo, că eu știam vârsta acelei fete?”, a spus Alexandru Cumpănașu.