Soția l-a ”arestat la domiciliu” pe Florin Salam!

Publicat: 04/02/2020 | 23:36

Niciun cuvințel nu a scos Florin Salam de trei zile, după nedoritul „show” pe care l-a făcut cu partenera de viață, Roxana Dobre, duminică, la două dimineața. Celebrul manelist stă, acum, închis în locuința lui din ”cartierul milionarilor” și așteaptă, probabil, ca timpul să mai spele din ”păcate”. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a relatat, pas cu pas, incredibila întâmplare din zorii acelei zile (DETALII AICI), iar acum vine cu urmarea…

”A dispărut Salam!” Cam așa ar suna anunțul pe care l-ar face rudele și cunoscuții celebrului manelist, pentru că, de trei zile, nimeni nu l-a mai văzut. Florin s-a retras, nu, nu din muzica pe care oamenii cu chef de petreceri o ascultă chiar și cu lacrimi în ochi, ci, pur și simplu, din ”peisaj”. Nu mai vrea să dea ochii cu nimeni până când nu-i trece supărarea…

Până nu-i trece ei, Roxanei Dobre, supărarea! Asta după ce Florin a făcut mega-scandal în fața locuinței sale, aflată în ”cartierul milionarilor”, potrivit surselor CANCAN.RO, iar Roxana lui, foarte probabil viitoarea soție, i-a dat ”arest la domiciliu” până când se va liniști. (CITEȘTE ȘI: PRIMARUL SECTORULUI 5 L-A ARVUNIT PE FLORIN SALAM. I-A DAT 20 MII € CASH CA SĂ-I CÂNTE PE SISTEM!)

Roxana Dobre și Florin Salam au făcut comandă de mâncare la domiciliu

Roxana Dobre ar fi pus piciorul în prag: și mâncarea e pe comandă!

Roxana Dobre chiar nu glumește, de data asta, după ce și-a văzut sufletul-pereche tulburat, rupându-și hainele de pe el și făcând scandal monstru. Secvențele imortalizate de CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, chiar în fața locuinței manelistului, sunt argumentul deplin că femeia a pus piciorul în prag. Ce s-a întâmplat după incident? Două taxiuri au ajuns chiar în fața blocului în care Salam și Roxana s-au ”baricadat”.

Din primul a coborât o tânără care, repejor, și-a făcut drum către locuința celor doi și a intrat. Nu a durat mult până când a apărut încărcată precum un brad de Crăciun: haine peste haine în brațele femeii, care abia a reușit să le împingă în taxi. După toate aparențele, artistul și Roxana au chemat-o pentru a le duce la spălat. (NU RATA: ROXANA DOBRE A PĂRĂSIT PALATUL LUI FLORIN SALAM?! IMAGINILE CARE ALIMENTEAZĂ SPECULAȚIILE LEGATE DE DIVORȚ)

Din cealaltă mașină a coborât un ”omuleț”, și el cu ”suprasarcină” în mâini: două plase imense! Cu siguranță a fost o comandă specială cu de-ale gurii, pe care aceiași Florin și Roxana o făcuseră. Băiatul de la ”servire” s-a furișat la rându-i către locuință, unde a predat ”coletele”. A revenit, și el, la taxiul care-l ”aruncase” în zona manelistului ”sechestrat” de iubită. Probabil, va face zilnic traseul, până când Roxana Dobre va considera că lui Florin i-a venit mintea la cap.

Roxana Dobre i-a dat ”arest la domiciliu” lui Florin Salam

Florin Salam și Roxana Dobre au trei copii împreună

Povestea de dragoste dintre Roxana Dobre și Florin Salam a început în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce artistul s-a ocupat de funeraliile tatălui brunetei. Florin Salam are două fetiţe și un băiat cu Roxana Dobre: Jacqueline Maria, Rania și Simon Ștefan.

În ciuda ultimelor episoade încărcate de tensiune, Florin Salam și Roxana Dobre nu ar avea gânduri de despărțire. Mai mult, artistul îşi doreşte să ”egaleze” scorul dintre băieţi şi fete, aşa că ar vrea ca partenera lui să aducă pe lume, cât de curând, un băiețel. (VEZI AICI: FLORIN SALAM ȘI-A PREVESTIT ATACUL ASUPRA ROXANEI DOBRE? ULTIMA MELODIE LANSATĂ ARE TITLUL ”CUM SĂ NU MĂ CERT CU TINE”)

Florin Salam mai are doi copii, Betty și Dani, cu Fănica, fosta soție care a decedat în urmă cu zece ani.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)