Soția i-a ”pus GPS” regelui manelelor!

Publicat: 29/02/2020 | 23:07

După momentele tensionate din cuplu, Roxana Dobre a luat atitudine. Bruneta i-a pus ”GPS” celebrului manelist. ”Șefa” nu-l mai scapă din ochi pe Florin Salam. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini savuroase. (CITEȘTE ȘI: SOȚUL ANDREEI BĂLAN A ”GOLIT” CASA ȘI S-A MUTAT LA UN PRIETEN!)

Până acum ceva timp, Roxana Dobre părea că nu se implică în afacerile celebrului partener de viață și doar îl susține din umbră. Dar după ce în cuplu au apărut unele divergențe, între cei doi existând câteva momente tensionate, bruneta se pare că a pus piciorul în prag. Pe scurt… Roxana Dobre ar fi trecut ”la butoane”.

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit pe Roxana Dobre și pe Florin Salam într-un restaurant de lux din zona de nord a Capitalei, unde se pare că ”Regele manelelor” a avut o întâlnire de afaceri.

Roxana Dobre l-a însoțit pe Florin Salam la o întâlnire de afaceri

Din câte se pare, după mega-controversa din cuplu, Roxana Dobre nu-l mai scapă din ochi pe Florin Salam. Focoasa brunetă l-a însoțit pe manelist la întâlnirea de pe Nordului. Timp de aproximativ două ore, Florin Salam, Roxana Dobre și un distins domn au petrecut într-o atmosferă relaxantă. Au discutat afaceri, dar și au gustat din câteva preparate culinare dichisite. La final, Florin Salam și interlocutorul său s-au salutat cordial, după care au plecat pe drumuri separate. La fel a procedat și renumitul cuplu. Fiecare cu mașina lui. Roxana Dobre s-a suit în super-bolidul alb, un Audi R8 Spyder, iar manelistul s-a îndreptat către Rolls-ul cu care face senzație pe străzile din Capitală. (NU RATA: PRO TV L-A ÎNLOCUIT PE ANDI MOISESCU CU UN FOST PREZENTATOR DE LA KANAL D)

”Regele” Salam & soția, moment controversat!

Roxana Dobre și Florin Salam ar fi trecut prin clipe tensionate, recent, în ”cartierul milionarilor”. Potrivitul surselor  site-ului nr. 1 din România, “meciul” a avut loc pe Șoseaua Nordului, chiar în fața blocului unde cuplul deține un apartament.

Florin Salam și Roxana Dobre s-au mutat în zona respectivă la inițiativa brunetei, care ar fi încercat, astfel, să-l smulgă pe celebrul manelist din anturajul în care a intrat și care, ușor, ușor, părea să îl distrugă. Într-o seară, artistul s-ar fi întors însă acasă răvășit din toate punctele de vedere. Abia mai era capabil să stea în picioare, potrivit surselor citate!

Roxana Dobre ar fi văzut negru în fața ochilor și ar fi răbufnit. Cei doi ar fi început să se certe crunt, chiar în apartament. Ar fi ieșit, practic, un mare scandal. La un moment dat, ar fi început o luptă, care ar fi continuat afară, în fața blocului. Cei doi s-ar fi înjurat ca la ușa cortului, iar, la un moment dat, Florin Salam și-ar fi smuls hainele de pe el! S-ar fi încăierat ca-n filme, iar vecinii chiar ar fi filmat incidentul. (VEZI ȘI: AM AFLAT MOTIVUL PENTRU CARE A FOST TRANSPORTAT CU AMBULANȚA LA URGENȚE! FIUL LUI BRIGITTE SUFERĂ DE…)

Au împreună trei copii

În ciuda ultimelor episoade încărcate de tensiune, Florin Salam și Roxana Dobre nu ar avea gânduri de despărțire. Ba, mai mult, artistul îşi doreşte să ”egaleze” scorul dintre băieţi şi fete, aşa că ar vrea ca partenera lui să nască încă un băieţel, să fie cât mai mulţi în casă. Povestea de dragoste dintre Roxana Dobre și Florin Salam a început în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce artistul s-a ocupat de funeraliile tatălui brunetei. Florin Salam are două fetiţe și un băiat cu Roxana Dobre: Jacqueline Maria, Rania și Simon Ștefan.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)