Soția fostului candidat la Președinție s-a “bătut” în instanță pentru BMW-ul familiei. Judecătorii au decis că…

Publicat: 29/03/2020 | 23:41

Un BMW 320 a fost miza unuia dintre termenele procesului în care sunt implicați un fost candidat la prezidențiale și ex-soția lui! Puși în fața apelului, după o primă sentință, magistrații nu au făcut un pas înapoi! Cui i-au dat dreptate încă o dată? CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, are verdictul plus documente în exclusivitate.

Ruptura s-a produs în primăvara lui 2018, când Eduard Gheorghe Manole, om de afaceri și fost candidat la șefia statului, și Andreea Maria nu au mai putut conviețui. Au ajuns la divorț, doar că nu a început, și încă nu s-a terminat, amiabil. Pe avere au început războiul în instanță cei doi, clasicul partaj, iar ultima izbândă a fost de partea femeii. Astfel, magistrații i-au dat, încă o dată, decizie favorabilă în procesul în care disputa s-a purtat pe un superb automobil din colecția familiei, destrămată în urmă cu doi ani. (CITEȘTE ȘI: MULTIMILIONARUL A GĂSIT “REȚETA” ÎMPOTRIVA COVID-19: SOARELE, TENISUL ȘI…)

La primul termen al procesului, care a avut loc în luna septembrie a anului trecut, Andreea Maria a câștigat dreptul de a folosi ”bolidul” familiei, un BMW 320, până când va fi finalizat partajul, aflat pe rol. Judecătoria Buftea a fost aceea care i-a dat câștig de cauză: ”Soluția pe scurt: Admite cererea. Obligă pârâtul să predea reclamantei autoturismul BMW 320 până la soluționarea definitivă a dosarului nr 14933/94/2019, aflat pe rolul Judecătoriei Buftea. Cu drept de apel în 5 zile de la pronunțare. Instanța la care se depune cererea de apel este Judecătoria Buftea”.

(VEZI ȘI: MILIARDARUL NU I-A MAI PLĂTIT ȘCOALA FIULUI SĂU GRAV BOLNAV, IAR INSTANȚA I-A DAT DREPTATE. CE A DECIS MAMA COPILULUI

Iar Eduard Manole și-a jucat cartea la Tribunalul Ilfov, unde a făcut contestația. A pierdut, din nou. Termenul s-a judecat pe 26.03.2020. ”Soluția pe scurt: Respinge apelul ca nefondat. Obligă apelantul la 2.000 de lei cheltuieli de judecată. Definitivă”, a fost decizia magistraților, astfel că fosta soție se va putea plimba, cu acte în regulă, în mașină, cel puțin până când se va finaliza partajul.

Manole, candidat la președinție în 2000 și 2009

Eduard Manole s-a înscris de două ori în cursa pentru Președinție, în 2000 și 2009

Eduard și Andreea Maria, care au doi copii împreună, au rezistat mariajului timp de 11 ani, până în 2018. Atunci s-a produs ruptura și au ajuns la divorț, în justiție. Și la partaj, pentru că fostul candidat la președinție a strâns o avere frumușică, alături, firește, de soția lui. (VEZI AICI: VĂDUVA MILIARDARULUI & FIICELE VITREGE ȘI-AU DECLARAT RĂZBOI PENTRU MAȘINILE DE COLECȚIE ALE MAGNATULUI! MIZA ESTE…)

Gheorghe Eduard Manole este cunoscut publicului din postura sa de candidat la președinția României în anii 2000 și 2009. Este un om de afaceri cu mai multe firme, câteva dintre ele înregistrate în paradisuri fiscale. Eduard Manole și soția lui, Andreea Maria, sunt chiar asociați în câteva societăți comerciale! Au patru case, câteva mașini, dar și terenuri.

Soția a vrut jumătate din avere

Potrivit unor surse din mediul judiciar, soția politicianului-milionar a pretins în instanță o cotă egală din imobilul din Voluntari, acolo unde a locuit alături de Eduard Gheorghe Manole, jumătate din firma pe care o are soțul ei, dar și o parte din banii pe care acesta îi deține într-un cont din străinătate.

Manole: ”Nu a lucrat niciodată!”

În apărarea sa, fostul candidat la Președinția României a susținut în fața judecătorilor că soția lui nu a lucrat niciodată și că a beneficiat în permanență de șofer personal, bonă, dar și de o menajeră și de o asistentă. ”Ea nu a lucrat niciodată! Avea șofer, bonă, menajeră, asistentă. Iar casa din Voluntari a fost achiziționată din fonduri proprii, astfel că aceasta nu poate fi inclusă în masa partajabilă”, ar fi susținut, în fața instanței, Eduard Gheorghe Manole. (AFLĂ AICI: MILIARDARUL ”CASANOVA” A LUAT-O ÎNAPOI PE LOGODNICA PE CARE O ACUZA DE INFIDELITATE! POVESTEA E FABULOASĂ…)

Rămâne de văzut cum vor evalua magistrații declarațiile și dovezile pe care cei doi le vor aduce. Că de luptat pentru ”imperiul” construit în anii de căsnicie sigur pare că vor lupta până la ultima picătură de energie.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)