Soția ex-deputatului care s-a judecat cu Hagi a cerut ordin de protecție Judecătorii au decis că…

Publicat: 26/06/2020 | 23:36

Probleme pentru Dănuț Liga, fostul deputat care s-a judecat cu Gică Hagi. Politician celebru în anii 2000, numele lui a ajuns din nou în instanță. Soția a cerut ordin de protecție, iar CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile. Ex-deputatul a ieșit victorios.

(VEZI AICI: HAGI A DAT ÎN JUDECATĂ UN DEPUTAT CELEBRU! MOTIVUL E HALUCINANT)

Ca deputat PRM, Dănuț Liga s-a făcut remarcat grație mai multor proiecte pe care le-a propus în Parlament, după anii 2000. La un moment dat, a solicitat ca românii cu drept de vot care nu se prezintă la alegeri să fie amendați cu unul până la șase salarii medii lunare. Din păcate pentru el, planul pe care îl avea nu a ajuns la nicio finalitate.

Ulterior, în urmă cu aproximativ trei ani, a ajuns în instanță cu nimeni altul decât Gică Hagi. La momentul respectiv, societatea Hagi Sport SRL, care operează hotelul Iaki din Mamaia l-a acţionat în instanţă pe Dănuţ Liga, după ce ex-deputatul PRM nu şi-ar fi plătit serviciile de care a beneficiat acolo unde a fost cazat.

(CITEȘTE ȘI: FIUL SECRET I-A DESCHIS ÎNCĂ UN PROCES CUNOSCUTULUI DEPUTAT PSD: ”E VORBA DE O ÎNȚELEGERE!”)

Soția a cerut ordin de protecție!

Dănuț Liga nu a scăpat de probleme, iar în iunie 2020 s-a trezit, din nou, chemat în instanță. De această dată, obiectul procesului a fost, potrivit informațiilor CANCAN.RO, “confirmare ordin de protecţie provizoriu”. De această dată, se pare că soția lui l-a adus în fața magistraților.

Celebrul politician a avut, din fericire pentru el, câștig de cauză. “Respinge cererea privind emiterea unui ordin de protecţie, ca neîntemeiată”, au stabilit magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 București. O victorie cu care Dănuț Liga, cu siguranță, se mândrește.

Dănut Liga, un celebru politician în anii 2000

(NU RATA: SECRETARUL DE STAT DE LA ”CULTURĂ” A ÎNCHIS PROCESUL DE PATERNITATE. DEPUTATUL PSD CU 5 MANDATE ŞI-A RECUNOSCUT FIUL SECRET DE 37 DE ANI!)

Pentru moment, nu se cunoaște exact motivul pentru care soția ex-deputatului a solicitat ordin de protecție față de Dănuț Liga. Cert este că politicianul a avut câștig de cauză, iar decizia a venit în această săptămână. Fără îndoială, soția lui, alături de care are doi copii, un băiat și o fată, este total nemulțumită de decizia magistraților.

Cine este Dănuț Liga

Dănuț Liga s-a născut pe 4 decembrie 1967, în comuna Viziru, județul Brăila. Este căsătorit și are doi copii. Este absolvent al Facultății de Drept și doctorand în Relații Internaționale. A fost deputat PRM, dar și consilierul președintelui Partidului Democrat – Traian Băsescu, președinte PD Sector 5 București și vicepreședinte PD municipiul București.

(VEZI AICI: PRIMELE IMAGINI CU NEPOTUL MULTIMILIONAR AL LUI GIGI BECALI & NOUA IUBITĂ. S-AU ÎNTÂLNIT ÎN SECRET LA 2 NOAPTEA!)

Detalii despre procesul cu Gică Hagi

Pe 13 septembrie 2017 a avut loc primul termen la Judecătoria Constanţa al procesului pe care Dănuț Liga l-a avut cu societatea Hagi Sport SRL. La momentul respectiv, CANCAN.RO a luat legătura cu unul dintre avocaţii lui Gheorghe Hagi, Florin Comşa, care a făcut lumină în acest caz.

Dacă obiectul dosarului îl reprezintă o ordonanţă de plată, atunci, probabil, Dănuţ Liga nu a plătit facturile după ce a stat cazat la Iaki. Pentru că societatea Hagi Sport SRL este cea pe care funcţionează hotelul. Deci, mai mult ca sigur, este vorba despre o datorie neachitată a ex-deputatului”, ne-a declarat avocatul.

Dănuț Liga
Dănuţ Liga şi Gică Hagi au ajuns în instanţă în 2017

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.