Soția celui mai bogat român cere ca statul să o ajute în procesul de divorț!

Publicat: 29/12/2019 | 23:31

Mariajul lui Daniel Dines, fondatorul ”Unicornului românesc” UiPath, este, din nou, în pericol. Alexandra, soția omului de afaceri cu o avere evaluată la 10 miliarde de dolari, a pus ”piciorul în prag” și dorește, din nou, divorțul. Este incredibil ce a solicitat magistraților, înainte de începerea procesului. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile.

După ce a divorțat, în martie 2013, de Simona Ileana Comănescu, Daniel Dines s-a îndrăgostit, fulgerător, de Alexandra, o frumusețe mai tânără cu 16 ani decât el. Cei doi s-au mutat împreună, iar ”inevitabilul” s-a produs. S-au căsătorit la primăria comunei Ogra, județul Mureș.

(VEZI AICI: FABULOASA POVESTE A CELUI MAI BOGAT ROMÂN. DANIEL DINES A ”BIFAT” 3 DIVORȚURI ÎN ULTIMII 6 ANI!)

A vrut să divorțeze în alte două rânduri

Lanțul de iubire s-a rupt, pentru prima dată, în 2016, când Alexandra a depus actele pentru divorț. Dar cauza a fost amânată după ce tânăra a renunțat la cererea de chemare în judecată. Mariajul lui Daniel Dines a fost, clar, presărat cu anumite sincope.

Pentru că, și în 2017, Alexandra a dorit să întrerupă căsătoria. Dar, între timp, ceva s-a întâmplat, iar tânăra a renunțat, încă o dată, să meargă până la capăt. Însă, exact atunci când apăruse impresia că laptele și mierea vor curge din nou, la nivel familial, a venit o nouă lovitură pentru fondatorul ”Unicornului românesc” UiPath, care și-a câștigat și supranumele de ”Rege al Boților”.

Soția lui Daniel Dines, Alexandra

(CITEȘTE ȘI: SOȚIA I-A CERUT DIVORȚUL CELUI MAI BOGAT ROMÂN!)

A “recidivat” în octombrie

Alexandra Dines a declanșat încă un proces de divorț. Pe data de 31 octombrie 2019 a fost înregistrată, la Judecătoria Sectorului 1, București, o nouă cerere de chemare în judecată, în care Daniel Dines apare în postura ”delicată” de pârât!

Miliardarul va trebui să facă față și acestei noi provocări conjugale, însă – ținând cont de experiența trecutului comun – nu este exclusă nici o altă ”negociere” în familie, astfel încât Alexandra, așa cum a mai procedat, să renunțe la cererea de chemare în judecată.

(NU RATA: CEL MAI BOGAT ROMÂN A ”FUGIT” ÎN AMERICA CU SEXY-SOȚIA)

Probleme cu taxa de timbru

Între timp, față de situațiile precedente, Alexandra pare, cel puțin pentru moment, să meargă până la capăt. Pentru că, acum, potrivit informațiilor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, cere “ajutor” din partea statului în ideea de a obține o facilitate pentru plata taxei de timbru.

Vrea, practic, o reexaminare pentru că averea aflată la mijloc este uriașă, de ordinul miliardelor de dolari, iar taxa este, logic, una pe măsură. Astfel că soția lui Daniel Dines, din cauza faptului că nu-și permite să o achite înainte de începerea procesului, vrea ca statul să-i acorde o astfel de facilitate.

Rămâne de văzut dacă Alexandra va avea câștig de cauză. Cert este că, acum, pare mai decisă ca oricând să divorțeze de cel supranumit ”Regele Boților”. Instanța va lua o decizie anul viitor cu privire la solicitarea soției lui Daniel Dines.

(CITEȘTE ȘI: CUM A FĂCUT AVERE DAN CĂMÂRZAN, MILIONARUL CARE ȘI-A SUGRUMAT BUNICA)

Însă cu toții știm cât de întortocheate sunt căile iubirii, astfel că nu trebuie să excludem, sub nicio formă, o nouă împăcare. A treia!

A devenit primul ”miliardar de boţi” din lume

Daniel Dines și asociatul său, Marius Tîrcă, au făcut istorie. UiPath, compania IT înființată de ei – specializată în robotică – a fost prima companie de tehnologie care a fost evaluată la un miliard de dolari. Compania celor doi români a fost fondată în 2005, dar succesul s-a materializat în anul 2013.

Cei doi români au atras finanțări de peste 100 de milioane de dolari de la americani și așa a început ascensiunea. După ce a fost vândută americanilor, UiPath s-a clasat pe locul al 6-lea în topul firmelor de peste Ocean cu… cei mai fericiți angajați.

(VEZI ȘI: FOSTUL CANDIDAT LA PREȘEDINȚIE & SOȚIA ÎȘI PARTAJEAZĂ AVEREA)

În 2018, compania IT a generat un profit de peste 150 de milioane de dolari, iar Daniel Dines se aşteaptă ca anul acesta să dubleze acea sumă. În urmă cu câteva luni, investitorii de pe Wall Street, precum Wellington Management, au „alimentat” compania cu peste 500 de milioane de dolari, făcându-l astfel pe Dines primul… miliardar de boţi din lume.

Daniel Dines are probleme în căsnicie

Rețeaua de firme a lui Daniel Dines

Daniel Dines deține, în România, o adevărată rețea de firme care ”produc” sume importante. În schema prezentată mai jos, puteți observa, explicit, dezvoltarea continuă a afacerilor celui mai bogat om din România, cel care l-a detronat, practic, pe omul de afaceri Ion Țiriac.

Sediul companiei lui Daniel Dines se află pe celebrul Park Avenue din Manhattan, New York

(CITEȘTE ȘI: SOȚUL I-A CERUT DIVORȚUL, DAR SEXOASA DE LA ANTENĂ NU RENUNȚĂ LA VERIGHETĂ!)

În vârstă de 47 de ani, Daniel Dines nu a inventat tehnologia RPA (robot process automation), dar s-a poziţionat în fruntea clasamentului companiilor din acest domeniu. În urmă cu doi ani, atunci când investitorii europeni au evaluat compania la 110 milioane de dolari, UiPath era mai puțin cunoscută și avea doar 150 de angajaţi.

Acum, sediul principal al companiei se află într-un zgârie-nori impresionant, situat pe celebrul Park Avenue din Manhattan, New York. Peste 3.000 de angajaţi lucrează pentru compania lui Daniel Dines, iar în întreaga lume sunt peste 30 de sedii.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)