Șoșoacă i-a dat o replică acidă lui Orban și a provocat hohote de râs: “Nu știam că știți să numărați până la 1 minut”

Publicat: 01/03/2021 | 18:47

Diana Șoșoacă a lansat un atac acid la adresa premierului României în timpul dezbaterile privind Legea bugetului de stat pe 2021. Parlamentarii au izbucnit în hohote de râs, după ce au auzit replica controversatei senatoare.

Nu rata: Raluca Turcan, anunț despre alocații: “Legea existentă în Parlament prevede două tranşe de majorare”. Când ar trebui să crească din nou și care este condiția

Diana Șoșoacă, replică acidă la adresa lui Ludovic Orban

Concluzia ironică pe care Diana Șoșoacă a dezvăluit-o în Parlament, la scurt timp după ce președintele de ședință a avertizat-o că are doar un minut la dispoziție ca să vorbească în plen.

“Mulțumesc, domnule Orban, nu știam că știți să numărați până la un minut”, i-a transmis senatoarea pe un ton acid prim-ministrului.

Mulți dintre parlamentarii din opoziție, PSD și AUR, au izbucnit în râs. Ulterior, Diana Șoșoacă a criticat bugetul de stat pe 2021, pentru că nu prevede și mărirea alocațiilor pentru copii – amendament cerut insistent de PSD astăzi, în timpul dezbaterilor.

“În ceea ce privește acest buget, mă gândeam, de ce nu luați de la televiziunile particulare pe care le-ați plătit cu 70 de milioane de euro pe timp de pandemie, să le dați la copii, la alocațiile pentru copii”, a mai declarat senatoarea independentă.

Citește și: Senatoarea Diana Șoșoacă, nou scandal cu jandarmii. Cum motivează refuzul de a purta mască

la finalul aceste scurte intervenții, Șoșoacă l-a anunțat public pe Marcel Ciolacu, președintele PSD, că este așteptat “cu drag” la o manifestație din 7 martie, avertizându-l, totuși, că manifestanții nu vor purta mască.

“Domnule Ciolacu, vă aștept cu mare drag la manifestația din 7 martie, numai că vedeți că noi nu purtăm mască. Vă mulțumesc foarte mult”, a mai afirmat senatoarea Diana Șoșoacă.

Vezi și: Bărbatul celebru căruia Diana Șoșoacă i-a făcut declarații de dragoste, de Valentine’s Day: “Și eu te iubesc…”

Sursa foto: captură video Pro TV