Șoșoacă a băgat spaima în membrii Comisiei Juridice! S-au încuiat cu cheia în sală VIDEO

Publicat: 15/04/2021 | 17:31

Diana Șoșoacă este mereu în prim-plan! Acum o săptămână, făcea un scandal uriaș în Parlament, alături de soțul ei, pentru că era ținută la ușă. Acum a lovid din nou. Iar membrii Comisiei Juridice a Senatului s-au închuiat în sala de ședințe, de teama senatoarei pe care AUR a exclus-o din rândurile sale.

A fost ședință miercuri, unde Comisia Juridică a Senatului a discutat despre desființarea Secției Speciale de Investigare a Infracțiunilor din Justiție și despre incidentele care au avut loc săptămâna trecută la ședința privind sancționaea senatoarei Șoșoacă. Astfel, membrii Comisiei au decis să solicite Agenției Naționale de Medicamente și Dispozitive Medicale, dar și unei structuri din cadrul MApN, să verifice dacă masca de plastic a senatoarei Diana Șoșoacă este în regulă. De altfel, tot de la mască pornea și scandalul acum o săptămână, anunță stirileprotv.ro. (CITEȘTE ȘI: CE LOVITURĂ PENTRU DIANA ȘOȘOACĂ! CE NU VA MAI AVEA VOIE SĂ FACĂ TIMP DE TREI LUNI ÎN PARLAMENTUL ROMÂNIEI? VA FI SANCȚIONATĂ DRASTIC)

Membrii Comisiei Juridice s-au încuiat cu cheia în sală, de teama senatoarei Diana Șoșoacă

Doar că ședința s-a ținut, acum, cu ușile încuiate! De teama Dianei Șoșoacă, senatoarea care ar fi putut da iar buzna peste membrii Comisiei, cum s-a întâmplat data trecută. (NU RATA: LOVITURĂ GREA PENTRU DIANA ȘOȘOACĂ! AR PUTEA FI ÎNCHISĂ)

Pentru că a fost refuzată din cauză că nu avea o mască regulamentară, Diana Șoșoacă avea să răbufnească, să facă circ. A sunat chiar la 112, acuzând că a fost chiar agresată. „Vă bateţi joc de votul românilor. Eu sunt un angajat al poporului. Acum încălcaţi legea şi Constituţia. Vreau să văd ordinul scris că nu am dreptul să intru în această şedinţă”, a spus Diana Şoşoacă. „Am fost lovită la picior. Dacă doamna Scîntei vrea să fiu bătută, atunci va avea plângere penală pentru instigare la violenţă. Cum vă permiteţi?”, a tunat vulcanica senatoare.

”Chiar nu vă este rușine? Asta numiți voi colegialitate și parlamentarism? Să interziceți unui senator să intre să discute cu voi și să fie bătut la ușă?, a mai spus ea, dar după ce a reușit să intre în sală.

Sursă video și foto: Instagram / captură youtube