Sorin Boureanu, party de 5 stele în Mykonos! Erling Haaland, printre invitații celebri de la ziua milionarului. Unii dintre petrecăreți au dansat pe mese | FOTO & VIDEO

Publicat: 14/06/2021 | 22:02

Sorin Boureanu împlinește astăzi o frumoasă vârstă și a organizat un party de 5 stele în Mykonos, unde se află în vacanță alături de soția lui. Erling Haaland, unul dintre cei mai promițători fotbaliști ai momentului, se numără printre invitații celebri de la ziua milionarului român. Unii dintre petrecăreți au dansat pe mese atât pe melodii grecești, cât și pe unele românești.

Sorin Boureanu, party de 5 stele în Mykonos, alături de Erling Haaland

Fratele lui Cristi Boureanu este sărbătorit de familie și prieteni într-un restaurant de fițe din Mykonos, insula bogătaşilor din Grecia. Erling Haaland s-a alăturat și el invitaților și a început să se miște pe ritmurile grecești, dar și pe cele românești, așa cum a transmis Sorin Boureanu într-un video încărcat pe IG Story și pe care îl puteți urmări și voi, imediat ce veți da play imaginilor.

În vârstă de 20 de ani, atacantul norvegian a purtat un costum cu un model extravagant și se află în vacanță în Mykonos alături de câțiva apropiați, după ce țara sa natală a ratat calificarea la EURO 2020. Cu toate acestea, jucătorul de la Borussia Dortmund nu a părut că suferă după eșecul de pe teren și profită din plin de timpul său liber.

Vezi: IMAGINI EXCLUSIVE | Sorin Boureanu și-a luat o decapotabilă țiplă AMG de 150.000 €!

După cum puteți observa în galeria foto a articolului, Irina Boureanu, fosta cumnată a sărbătoritului, se află și ea printre invitați. Atmosfera s-a încins atât de mult pe ringul de dans, încât, unii dintre petrecăreți s-au urcat pe mese și și-au desfășurat acolo coregrafiile speciale.

Raluca Hurmuzache, fost model al lui Cătălin Botezatu, s-a căsătorit cu Sorin Boureanu 7 septembrie 2019. Cuplul are doi băieți; iar milionarul a devenit pentru prima dată tătic într-o relație pe care a avut-o înainte să o cunoască pe actuala lui soție.

Sursa foto: Facebook, Instagram & Instagram Stories / @sorinboureanu & @erling.haaland