Sorin Bontea și Răzvan Fodor încă NU au primit banii de la Antena 1, la 4 luni de la întoarcerea în țară de la Asia Express

Publicat: 25/04/2020 | 12:27

Echipa formată din Sorin Bontea și Răzvan Fodor a reușit să cîștige marele premiu ”Asia Express”, după ce i-au învins, în finală, pe Speak și pe Ștefania. Cei doi vor fi mai bogați cu cîte 15.000 de euro în urma acestei provocări căreia i-au făcut față cu brio, iar experiența trăită în timpul emisiunii rămâne, așa după cum au mărturisit amândoi, de neuitat.

Au trecut 4 luni de când s-a încheiat ”Asia Express”, numai că banii câștigați nu au ajuns, încă, în conturile celor doi. Dar, firește, nimeni nu este panicat, iar planurile de viitor au început să fie croite. Sorin Bontea spune că va cheltui banii în familie, alături de soție și de cei doi copii, iar Fodor a mărturisit deja că se gândește la o vacanță, însă planurile sale depind, bineînțeles, de modul în care va evolua pandemia de coronavirus.

Și Răzvan Fodor a spus, la rândul său, că relația cu coechipierul Sorin Bontea a fost una excelentă, pe tot parcursul emisiunii.

„În finală eram stresaţi în fiecare secundă. Ne supăram dacă nu câştigam, dar nu era capătul lumii. (…) Eu m-am înţeles foarte bine cu Sorin. Am câştigat un prieten! Noi ne-am mai întâlnit la nişte petreceri…am ţinut mereu relaţia cu el”, a spus Răzvan Fodor.

(VEZI ȘI AICI: PRIMA REACȚIE A LUI CHEF SORIN BONTEA DUPĂ CE A CÂȘTIGAT ASIA EXPRESS. A SPUS ADEVĂRUL DESPRE RĂZVAN FODOR)

Sorin Bontea și Răzvan Fodor

Răzvan Fodor știe ce va face cu banii. Dar totul depinde de…

Nu sunt nici bani puțini, nici mulți. Sunt buni pentru această perioadă că nici nu știm ce urmează. Dacă vine timp de pace plec în vacanță”, a spus Răzvan Fodor la Antena Stars. Câștigătorul Asia Express a luat, totuși, în calcul și scenariul nedorit în care situația din România nu se va îmbunătăți din cauza crizei Coronavirusului: ”Dacă vine timp de razboi și stăm în casă îi băgam în făină, apă”, a mai spus Fodor, mucalit, la Showbiz Report.

“Mi-a fost să nu ne facem de râs. La început mi-am tras burta, mă uitam după cameră :). Până la urmă m-am relaxat, mi-am dat seama că n-are rost să mă cenzurez. Am mai scăpat și câteo înjurătură, niciodată însă gratuit!”, a mărturisit Răzvan Fodor la Radio ZU.

(CITEȘTE ȘI: FINALA ASIA EXPRESS. CE S-A ÎNTÂMPLAT DUPĂ CE AU FOST ÎNCHISE CAMERELE DE LUAT VEDERI. AU CREZUT CĂ NU ÎI MAI VEDE NIMENI, DAR…)