Sorin Bontea, mărturisiri emoționante despre mariajul de peste 26 de ani: „Am învățat să evoluăm împreună”

Publicat: 16/12/2020 | 22:57

 

Sorin Bontea se poate lăuda cu un mariaj de peste 26 de ani. Juratul de la „Chefi la cuțite” este îndrăgostit de aceeași femeie de 31 de ani și e tatăl a doi copii. Chef Bontea dă din casă și dezvăluie care sunt secretele unei căsătorii reușite. 

Când vine vorba despre femeia cu care este împreună de peste 30 de ani, Sorin Bontea nu se poate declara decât mulțumit. Juratul emisiunii de la Antenă are o viațaă foarte frumoasă alături de cea care i-a furat inima în urmă cu 31 de ani și care i-a devenit soție în urmă cu 26 de ani. Bontea spune că de-a lungul timpului au învățat să se asculte și să se suțină unul pe celălalt, dar nu s-au schimbat prea mult față de cum erau la început.

„Am avut norocul sau am învățat să evoluăm împreună, să ne susținem unul pe celălalt, să ne fim alături, și așa am ajuns la o relație de peste 30 de ani.” a declarat Sorin Bontea pentru Viva!

Cum își răsfață Bontea soția

În postura de jurat, Chef Sorin Bontea afișează o figură de om sever și care nu poate fi impresionat prea ușor. Este și de înțeles, dacă ne gândim la anii de experiență pe care-i are în bucătărie. Dar nu e tot timpul așa și nici cu toate persoanele. S-a văzut foarte bine faptul că are și o latură amuzantă și că-i place aventura, însă există un aspect mai puțin cunoscut de către public.

Bontea este o fire romantică și îi place să-și surprindă partenera de viață cu trandafiri roșii.  Dar nu e întâmplător aleasă această floare. Se pare că la începuturile relației lor, Bontea a reușit să-i intre în grații cu un trandafir roșu, pe care îl dăruiește chiar și acum.

” Trandafirii roșii nu lipsesc de la nicio aniversare. Îi cumpăr deseori și lalele albe, pentru că îi plac foarte mult, iar toamna, de câte ori mă duc la piață, mă întorc cu un braț de flori de câmp.” , a mai adăugat Bontea.

CITEȘTE ȘI: ”  SORIN BONTEA, CÂȘTIGĂTORUL ”ASIA EXPRESS”, A FĂCUT DEZVĂLUIREA: ”I-AM PROPUS SOȚIEI!”

Ce îi reproșează soția tot timpul

Îi leagă foarte mulți ani de relație, dar și foarte multe pasiuni în comun, printre acestea se numără pescuitul și gătitul. Sorin Bontea este chef doar în bucătăria de la restaurant, dar nu și acasă. Cea care preia frâiele și care are grijă să fie pe masă tot felul de bunătăți este soția lui Bontea, iar el trebuie doar să se bucure de preparate. Eh, dar nu e totul chiar roz în căsnicia lor. Mai ales că Sorin Bontea este cam dezordonat, iar acest lucru îi cam dă de furcă soției.

” Nu sunt ordonat (am auzit că mulți bărbați au plângerea asta). Eu cred că e ceva ce ne definește și ar fi cazul să nu mai aveți așteptări în privința asta; că repet un lucru de trei ori (curios, că și Fodor îmi tot spunea asta în „Asia Express) și că nu mai aud bine (mă fac și eu că nu aud plângerile astea).” , a mărturisit Sorin Bontea.