Sore a lansat primul videoclip alături de fiica sa! Povestea emoționantă a piesei “Ce faci, fată?” și ce peripeții au trăit artista și Erin pe platourile de filmare

Publicat: 11/03/2020 | 17:44

Este fericire mare în familia lui Sore! Cântăreața a lansat primul videoclip alături de fiica sa, în vârstă de trei ani și 11 luni. În cadrul unui interviu, artista spus povestea emoționantă a piesei “Ce faci, fată?” și a dezvăluit ce peripeții a trăit împreună cu Erin pe platourile de filmare.

Citește și: Sore a recunoscut: cariera o împiedică să fie, tot timpul, lângă fiica ei. “Mă simt vinovată, dar nimeni nu e o mamă perfectă!”

Sore a lansat primul videoclip alături de fiica sa, Erin

La 30 de ani, Sore a filmat primul videoclip alături de micuța ei prințesă, care va împlini luna aceasta 4 anișori. Potrivit mărturisirilor făcute de cântăreață, versurile melodiei “Ce faci, fată?” le-a scris pe când fetița sa avea un an. Mai mult, ea și-a dorit să pună în această piesă specială multe dintre sfaturile primite de la mama sa și nu numai.

“Da, cumva sunt mai multe (n.r.: mesaje transmise de piesa «Ce faci fată?») sau, cel puțin, așa percep eu. Atunci când am scris melodia, fetița mea avea un an, acum are patru. Mi-am adus cumva aminte de lecțiile, pe care mama mi le-a transmis, sfaturile legate de viață și cum să te iubești, să te accepți pe tine. Și mi-am imaginat că ea va crește și va asculta melodia asta, o va înțelege. Și că mi-ar plăcea să-i rămână o povață, să zic așa… muzicală”, a declarat Sore în cadrul unui interviu oferit în exclusivitate pentru jurnaliștii de la verdict.ro.

Carismatica vedetă a vorbit și despre neîncrederea în sine… o situație cu care s-a confruntat de multe ori în viață.

“Da, de multe ori. O data în copilărie – la fel ca toată lumea – în momentul adolescenței, când ne formăm și nu știm exact cine vrem să fim și ne comparăm cu toată lumea. Iar apoi, de când există social media, te compari fără să vrei cu restul oamenilor din social media, pe care îi admire. Familia, mama, iubitul, fetele (n.r.: au ajutat-o să își recâștige încrederea în ea). Fetele sunt atât de bune, luptătoare, nu știu, sunt soldați foarte, foarte buni în direcția asta. Dar, la fel de bine, tot fetele te pot dărâma foarte ușor, poate mai ușor decât un bărbat. Cearta între fete e cea mai periculoasă (…)”, a mai povestit frumoasa artistă.

Ce peripeții au trăit artista și Erin la filmări

În cadrul interviului, vedeta a dezvăluit că fetițele din clipul pentru piesa “Ce faci, fată?” au filmat timp de două ore și că în acel timp a simțit nenumărate sentimente frumoase. Sore a rememorat una dintre discuțiile emoționante purtate cu fiica ei, Erin, care i-a cerut să îi facă un videoclip.

“În două ore cât am filmat cu fetițele, pentru că nu aveai cum să le ții atenția mai mult de două ore… în alea două ore, am transpirat, eram cu helanca aia de la filmări și simțeam cum curg apele pe mine de emoții, de stres (…), apoi de emoție maternă, ca și sentiment, când o vedeam pe ea că e ascultătoare și că… Măi, a fost un vis devenit realitate pentru mine și o dorință foarte mare a ei să facă treaba asta. Mi-a și spus că vrea și ea un videoclip al ei, dar doar al ei! Da, și am întrebat-o: «Păi, și pe ce melodie ai vrea?», «Am eu o melodie aici, la mine în cap, o fac pe aceea și tu mă filmezi», a mai mărturisit cântăreața pentru publicația Verdict.

Cu lacrimi în ochi Sore a dezvăluit o experiență trăită recent cu fetița sa, pe care a dus-o în vizită la o școală franceză. Ea a spus ce truc a folosit ca să o încurajeze pe micuța sa prințesă, care i-a mărturisit că are emoții foarte mari în legătură cu acel eveniment – ascultă declarațiile vedetei AICI. Erin va împlini patru anișori pe 25 martie.

Sore și partenerul ei de viață, Mircea Julean, au o fetiță împreună

Sore, pe numele ei adevărat Sorina Cătălina Mihalache, s-a născut pe 3 noiembrie 1989 în Bucureşti. Cântăreața a devenit mamă pentru prima dată pe 25 martie 2016. Fiica ei se numește Erin. Tatăl micuței este avocatul Mircea Julean.