Sora Denisei Manelista a renunțat la ”moștenirea” lăsată de artistă. Avem amănunte de ultimă oră!

Publicat: 15/12/2019 | 23:05

Adelina, sora Denisei Manelista, a renunţat la ”moștenirea” lăsată de regretata artistă. Miza a fost de ordinul sutelor de mii de euro. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, amănunte de ultimă oră.

Pe 12 decembrie 2018, Adelina a deschis un proces împotriva lui Liviu Dovleac, văr şi impresar al Denisei Răducu, dar şi contra a şapte case de producţie. A solicitat părţilor citate plata sumelor încasate cu titlu de drepturi de autor pentru creaţiile cântăreţei care s-a stins din viaţă la doar 27 de ani.

(VEZI AICI:DENISA MANELISTA A FOST UCISĂ CU PREMEDITARE?!)

La mijloc au fost sute de mii de euro care provin, în mare parte, de pe conturile de Youtube, unde sunt urcate melodiile Denisei. Prin procesul dechis la Judecătoria Sectorului 5, Adelina a solicitat ca piesele să fie postate doar pe contul oficial al regretatei artiste, administrat chiar de ea.

Denisa, alături de sora ei, Adelina

Decizia magistraţilor: “Dispune suspendarea…”

Pe de altă parte, Liviu Dovleac şi cele şapte case de producţie au precizat că drepturile de autor le aparţin şi că Adelina nu are niciun drept asupra lor. După un an de audieri, pare că sora Denisei Manelista ar fi renunţat la ”moștenirea” lăsată de artistă, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, decizia instanţei.

Dispune suspendarea judecăţii cauzei pentru neîndeplinirea de către reclamantă a obligaţiei de a depune extras ONRC privind societatea pârâtă ZOOM STUDIO”, este ultima decizie a magistraţilor de la Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti.

(CITEŞTE ŞI: Ce au găsit reporterii CANCAN.ro, noaptea, în cimitirul din Ştefăneşti. Imagini răvăşitoare de la mormântul Denisei Manelista!)

Ce s-a întâmplat cu averea artistei

De-a lungul carierei, Denisa Răducu a strâns o avere impresionantă. Recent, în cadrul unui interviu, tatăl regretatei artiste a dezvăluit ce s-a întâmplat, între timp, cu banii și bunurile fetei sale.

Apartamentul  și mașina pe care le-a avut fata mea, Denisa, sunt ale fetei cele mari, ale surorii mari, ale Adelinei. Deci nu s-au închiriat, au rămas, sunt tot în sânul familiei. Alte discuții referitoare la treaba asta nu au fost. Nu ne facem probleme de genul asta, pentru că, în final, nu că am fi niște oameni sau o familie pe care să o dea banii afară din casă, dar sincer ce am putea să facem noi dacă am închiria apartamentul cu câteva sute de lei?

Să plătim și taxe și impozite, pentru că orice venit e impozabil în ziua de azi. Și pentru ce?! Să mă trezesc mâine-poimâine cu pereții găuriți? Pentru că sunt fel de fel de oameni și fiecare e în felul lui. Este așa cum și l-a lăsat Denisa, așa cum a dorit ea să și-l mobileze, așa cum a dorit ea să arate, deci nu s-a mișcat nimic, nimic, nimic de la locul lui. Tot ce avea ea, totul e la punct, fix cum și le-a lăsat ea. Lucruri de-ale ei, mobilă, tablouri, lucrurile pe care le avea și pe care și le-a cumpărat, felul în care și le-a aranjat, totul e la fel”, a spus tatăl cântăreței.

(NU RATA: Mormântul Denisei Răducu a fost profanat! Familia artistei e revoltată de cele petrecute)

Când a murit, Denisa cântărea doar 26 de kilograme

Denisa Răducu a murit la 27 de ani, din cauza cancerului. În ultima perioadă a vieţii, cântăreaţa slăbise foarte mult, era piele şi os, ajungând să cântărească 26 de kilograme. Vestea decesului artistei i-a întristat pe numeroşii ei fani, inclusiv pe oamenii din Ştefăneşti, localitatea natală a Denisei. Însă, de departe, cei mai devastaţi sunt părinţii şi sora artistei.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)