Sonny Flame, alături de Elena chiar și după eliminarea de la Survivor România: „Mi-aș dori să…”

Publicat: 08/04/2020 | 14:25

Deși faptul că și-au petrecut noaptea împreună a fost un mare impuls pentru ca fanii emisiunii Survivor România să creadă că între Elena Ionescu și Sonny Flame există o legătură amoroasă, cei doi au negat acest lucru. Artistul a fost eliminat din competiție, dar chiar și de afară, i-a transmis Elenei un mesaj de susținere. 

Sonny Flame i-a transmis un mesaj de susținere Elenei Ionescu, după ce acesta a fost eliminat de la Survivor România.

Artistul este de părere că ea o să câștige competiția și a mărturisit că Elena a fost mereu ținta răutăților colegilor de echipă. „Sunt și eu foarte curios ce o să se întâmple în continuare, s-a dat foarte rău în Elena și a rămas. Personal, eu o văd pe Elena în finală. O văd câștigătoare. Mi-aș dori să ajungă cât mai departe. Este interesant de văzut cum va lucra echipa împotriva ei sau dacă se vor uni, ceea ce mi-e foarte greu să cred”, a declarat Sonny Flame, în cadrul emisiunii FanArena.

Elena Ionescu și Sonny Flame au dormit împreună, la Survivor România

Dacă înainte Elena Ionescu alegea să doarmă cu prietena ei, Asiana, se pare că lucrurile s-au schimbat, căci artista a preferat să-și petreacă noaptea în compania lui Sonny Flame, acum puțin timp, la Survivor România. Pe deasupra, Elena a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Sonny Flame, după ce acesta a adus 2 puncte echipei.

 ”Cu o seară înainte l-am simțit că îl doare foarte tare mâna și cu toate astea că își dorește foarte tare să intre, să ne ajute, să nu rămână pe tușă, ceea ce e foarte important. Are o ambiție și își trece peste durere și peste orice ca să ne fie tuturor bine și să nu pară genul care se exclude…”, a spus Elena despre Sonny Flame, în fața întregii echipe.