Soluția pentru cei anti-vaccin: ”Îl faci, primești gratis o tigaie sau o bormașină!”

Publicat: 29/12/2020 | 10:51

Nu sunt chiar puțin cei împotriva vaccinării anti-COVID-19. Ba unii dintre ei nume celebre din showbiz sau chiar medici sau asistente medicale. Mircea Badea, realizatorul emisiunii În gura presei de la Antena 3, a găsit soluția.

Cei care invocă diferite motive pentru a nu se vaccina nu dau argumente tocmai legate de medicină, astfel că Mircea Badea a venit cu rezolvarea problemei. Te vaccinezi anti-COVID-19? Primești gratis o tigaie sau o bormașină. (CITEȘTE ȘI: ZIUA ȘI NUMELE DE VEDETĂ. OANA ZĂVORANU SE IA DE MIRCEA BADEA: „RESTUL… BĂLĂCEANCA!”)

”Am o idee dacă sunt atât de preocupate autoritățile de cum să-l convingă pe Gigioc psihopatul de-i bagă Bill Gates CIP că nu-i bagă CIP…. Cum facem noi cu asta? Uite o idee pentru a depăși această discuție complet cretină. Am soluția! Orice doză de vaccin din România va fi distribuită cu o tigaie. Ofertă: faci vaccin și primești gratis o tigaie. S-a rezolvat problema. Experimental s-a dovedit că, la români, când a fost ofertă de tigăi s-au blocat magazinele. Sau o bormașină. Ce doriți: tigaie sau bormașină. Leacul la anti-vaccinism în România este o tigaie gratis dată cu vaccinul”, a spus Mircea Badea, în timpul emisiunii ”În gura presei”, de la postul Antena 3.

Soluția pentru cei anti-vaccin: ”Îl faci, primești gratic o tigaie sau o bormașină!”

Mircea Badea răbufnise, la începutul lunii, sătul de aceleași anunțuri, repetate la nesfârșit, ale specialiștilor cu privire la epidemia de coronavirus. El spunea că s-a depășit limita răbdării și, în același timp, a avut și un mesaj dur pentru cei care nu respectă regulile. ”Eu nu mai pot să mai aud de la doctori şi de la nimeni acelaşi lucru. L-am auzit de un milion de ori, nu mai e nimic nou. Au acelaşi lucru de spus. Nu mai pot! Altceva nu au de spus? Vor să mai tragă un semnal de alarmă. Nu mai pot! (CITEȘTE ȘI: DERAPAJ FĂRĂ PRECEDENT AL LUI MIRCEA BADEA, ÎN CAZUL INCIDENTULUI DE LA TÂRGU JIU! ”VĂ PROMIT CĂ…”)

Pe de altă parte, i-aţi văzut pe ăia care protestează că de ce se poartă mască în România? Doamne… mă cuprinde deznădejdea. Şi nu pentru că din cauza lor ar creşte numărul de cazuri. Ci pentru că nu ai cum, pur şi simplu. Ce îi nemulţumea pe ei? Că se poartă mască. Din toate lucrurile oribile care s-au întâmplat în România şi care atentau la libertatea individuală a cetăţeanului, cum ar fi felul în care s-a încercat implementarea sistemului Big Brother…Nu am văzut pe nimeni în stradă atunci! Şi lista exemplelor de lucruri cu adevărat importante care chiar afectează profund viaţa societăţii continuă, zero reacţii. Dar asta cu masca…

E ok să îşi exercite dreptul de a fi nemulţumiţi. Dar cu ce sunt nemulţumiţi? Cu toate lucrurile oribile care impactează major societatea nu sunt nemulţumiţi. Nu am văzut pe nimeni preocupat să se lămurească ce a fost la Sectorul 1. Nu, masca! Vor să ne asuprească. Asta cu masca e fix o frecţie! Sunt atâtea feluri în care libertatea este încălcată şi tot ce puteţi e masca?”, a fost reacția lui Mircea Badea.