Solistul trupei Fly Project a fost infectat cu virusul SARS-CoV-2! Ce simptome a avut Tudor Ionescu. „Am avut noroc”

Publicat: 22/04/2021 | 18:27

Tudor Ionescu de la Fly Project a fost infectat cu virusul SARS-CoV-2. Din fericire, a fost singurul din familia lui care a contactat noul coronavirus, soția și fetița lui nu au luat virusul de la el, deși au intrat în contact înainte să afle că testul este pozitiv.

Se pare că, precum multe alte vedete, Tudor Ionescu a intrat și el în contact cu noul virus. Artistul a fost testat pozitiv în urmă cu ceva timp. Din fericire forma pe care a contactat-o a fost una ușoară, iar virusul nu i-a dat prea mari bătăi de cap. (CITEȘTE ȘI: TUDOR DE LA FLY PROJECT ȘI-A ÎNȘELAT SOȚIA! CUM A TRECUT ANAMARIA IONESCU PESTE INFIDELITATE: ”A FOST UN AN GREU”)

Tudor Ionescu „s-a bucurat” de o formă ușoară a virusului. Acesta a fost asimptomatic, iar singurul lucru care a atestat prezența virusului în corpul său a fost rezultatul testului. Artistul a fost unul din cazurile fericite și a scăpat destul de ușor.

„Am avut Covid. Am fost pozitiv, dar fără simptome. Ceilalți membri ai familiei, soția și fetița, nu au luat, deși locuim în aceeași acasă. Am avut noroc”, a declarat Tudor Ionescu, în cadrul unei emisiuni tv.

Tudor Ionescu a fost infectat cu virusul SARS-CoV-2

„Vrem să ne vaccinăm”

Todor Ionescu a mai declarat că deși experiența prin care a trecut nu a fost una grea, nu vrea să riște nimic. Artistul se va vaccina și același lucru îl va face și soția lui. Cei doi își doresc să plece într-o vacanță, așa că înainte se vor imuniza, pentru a se bucura liniștiți de câteva zile de relaxare.

„Acum vrem să ne vaccinăm. Vrem să plecăm la Amsterdam. Nu am ieșit nicăieri în ultima perioadă. Mi-e greu să cred că mai există acum, după un an de pandemie, oameni care să spună că nu există Covid“, a mai declarat Tudor Ionescu.

(VEZI ȘI: ZI MARE PENTRU TUDOR IONESCU! ILINCA A ÎMPLINIT TREI ANI. „AM AVUT PETRECEREA ÎN AER LIBER ȘI …”)

 

Sursa foto: Instagram