Solistul de la „Talisman” nu a divorțat, dar bat clopote de nuntă + Ruby se „tunează” pentru mare, din cap până în picioare?

Publicat: 07/05/2021 | 21:30

Superproducția CANCAN NEWS așteaptă doar un click. Apăsați pe PLAY pentru cele mai tari știri din showbiz! Iată, pe scurt, ce conține ediția de astăzi.

ALIN OPREA ȘI MEDANA, PREGĂTIȚI SĂ SPUNĂ MARELE “DA”?!

Nu a divorțat încă de „fosta”, dar bat clopote de nuntă cu “actuala”. Alin Oprea e pregătit să ajungă în fața altarului cu iubita lui, Medana? Vedeți imediat ce spune solistul trupei “Talisman” despre femeia care i-a schimbat radical viața.

RUBY NU EXCLUDE OPERAȚIILE: “MĂ MAI BATE GÂNDUL”

Ruby se ”tunează” pentru mare, din cap până-n picioare? Cel puțin așa susțin gurile rele. Drept pentru care am căutat-o și am aflat ce pune la cale. Stați cu noi să vedeți planurile cunoscutei cântărețe pentru vara aceasta.

SIMONA HALEP SE MUTĂ CU IUBITUL ÎN CASĂ NOUĂ. URMEAZĂ NUNTA?

Simona Halep se mută cu iubitul în “palatul” pe care l-au construit la doi pași de vila președintelui Iohannis! Marea campioană este gata să se așeze la casa ei alături de Toni Iuruc. Avem detalii inedite, de ultim moment.

VEDETELE SE PREGĂTESC DE PLAJĂ. ATENȚIE, ȚINEȚI MINORII DEPARTE!

Vedetele se pregătesc de mare și scot la înaintare cele mai bombate posterioare! Țineți minorii departe! Atenție, urmează imagini care le vor pune probleme și cardiacilor! Bianca Drăgușanu, Emily Burghelea, Alexandra Stan, dar și alte dive, în poziții interzise! Fiți pe fază!