Sofia Vicoveanca, reacţie disperată după ce s-a spus că a fost infectată cu coronavirus! Mesajul halucinant: „Jigodii…”

Publicat: 02/04/2020 | 09:08

Sofia Vicoveanca locuiește în municipiul Suceava, oraș aflat sub carantină totală din cauza coronavirusului. Pe 1 aprilie, în mediul on-line, o persoană necunoscută a lansat un zvon potrivit căruia interpreta de muzică populară este infectată cu COVID-19. Imediat, artista a primit sute de mesaje de susținere, la fel ca și fiul ei, Vlad Micu.

VEZI AICI: CINE ESTE PACIENTUL ZERO DIN SUCEAVA! MEDICII O ACUZĂ CĂ A INFECTAT SUTE DE OAMENI. CE SPUNE SOŢUL FEMEII CĂ S-A ÎNTÂMPLAT, DE FAPT

Ulterior, Sofia Vicoveanca (78 de ani) a avut o reacție disperată și a scris un mesaj halucinant pe contul personal de socializare. Din fericire, artista nu are nicio problemă de sănătate, precizând că zvonul lansat este unul fals, lansat de o “jigodie”.

PANDEMIA naște criminali. Un asistent medical și-a sugrumat iubita doctoriță: „M-a infectat cu coronavirus!”

Prieteni dragi ,

De 1 aprilie se fac farse… Ei, NU! ‘Cineva’ a postat pe FB că S.V. (adică eu) este infectată cu VIRUS în stare gravă… Acelui care a ‘scornit’ aşa o MINCIUNĂ, îi zic: ‘nu săpa groapa altuia, că pici în ea’… Eu respect toate sfaturile medicilor, mi-ați trimis multe comentarii (pt. care vă mulțumesc din inimă)… SUNT OK! Stau în casă, dar nu degeaba: citesc, desenez, scriu, ascult negativele cu noile cântece (habar n-aveți ce vă pregătesc)… şi stau de vorbă cu d-stră ZILNIC.

Dacă vă este la îndemână (şi nu cer prea mult), puteți posta pe paginile d-stră acest mesaj… să ştie o lume ce JIGODII se găsesc printre noi…!

Eu continui să vă țuc sufletul cu urări de bine, răbdare… şi Fruntea SUS!”, este mesajul scris de Sofia Vicoveanca pe Facebook.

VEZI AICI: ȘEFUL STATULUI A SEMNAT DECRETUL: A FOST RETRASĂ DECORAȚIA SPITALULUI DIN SUCEAVA!