Șoferul unui TIR a provocat un grav accident în Cluj-Napoca! În urma impactului, mașina condusă de o femeie s-a răsturnat

Publicat: 10/01/2020 | 08:22

Azi-noapte, șoferul unui TIR a provocat un grav accident în Cluj-Napoca. În urma impactului, mașina condusă de o femeie s-a răsturnat pe șosea, însă, din fericire, aceasta s-a ales doar cu o sperietură groaznică. Polițiștii l-au prins pe șoferul vinovat de producerea incidentului după câțiva kilometri, pentru că a fugit de la locul faptei.

Șoferul unui TIR a provocat un grav accident în Cluj-Napoca

Accidentul rutier s-a înregistrat noaptea trecută, în jurul orei 22:00 pe centura Apahida, înainte de sensul de la OMV. Potrivit martorilor, incidentul s-a produs după ce șoferul unui tir a acroșat mașina în care se afla o femeie în timp ce a depășit-o. În urma impactului, autoturismul a derapat și, din cauza poleiului, acesta s-a răsturnat.

“Era o doamna la volan, mergea destul de încet din cauza carosabilului cu polei. Un tir cu numere de DB a depășit-o și a agățat-o. Șoferul de tir a plecat de la fata locului, dar a fost prins în valcele la coborâre de pe centură”, a scris un martor pe Info Trafic, relatează jurnaliștii de la monitorulcj.ro.

La locul evenimentului au intervenit un echipaj de descarcerare al pompierilor de la ISU Cluj, echipaje medicale și poliția. Oamenii legii au deschis acum dosar penal pe numele bărbatului care a provocat accidentul.